SQUARE ODPRL VRATA: Ljubljana ima končno klub za goste 21+

Square (Foto: Marko Delbello Ocepek)

Pred uradno otvoritvijo se je sinoči v klubu Square odvijala ekskluzivna zabava za ‘običajne osumljence’ nočnega življenja prestolnice, medije in prijatelje kluba, kot gost presenečenja pa je ozvočenje novega vročega zbirališča izkušenih žurerjev prvi testiral Tony Cetinski.

Kar nekaj let je že minilo, odkar je zamrlo družabno življenje na eni najbolj vročih točk v centru Ljubljane. Vzhodni rob parka Zvezda in Kongresnega trga je bil od konca 80. let eno glavnih žarišč družabne scene v prestolnici. V Babilonu so začeli pohod številni domači plesni pop bendi in solisti, ki so zaznamovali 90. leta, naslednja generacija je plesala, se družila in parčkala v Bachusu. Zdaj je že skoraj desetletje kralj ljubljanskega nočnega življenja Cirkus. Prav ekipa le-tega pa je zagrizla v izziv, kako ponuditi nekaj drugačnega gostom, ki jih po polnoči še ne vleče k domačemu ognjišču, a iščejo drugačno klubsko zabavo, v drugačni družbi, kot jo ponujajo obstoječi lokali.

Square (Foto: Marko Delbello Ocepek)

Če se po jutru dan pozna, potem je prestolnica zdaj končno spet dobila klub, v katerem se bo udobno počutila srednja generacija, ki rada pojamra, da se v mestu po polnoči nič ne dogaja in da se nima kam dati, ker v Ljubljani ni lokala, v katerem bi bila mladina vsaj v manšini, če ne že pred vrati. Square, kot rečeno, stavi na politiko 21+ in temu primerno ponudbo zabave in vsega, kar sodi k kvalitetnemu nočnemu življenju.

Nocoj klub Square odpira vrata tudi za splošno javnost, ob mešani glasbi hišnega didžeja pa bo redno ponujal tudi nastope izbranih domačih in regionalnih skupin v živo.

DRUŽABNA KRONIKA

Med prvimi so ambient in ponudbo preverili tudi menedžer, komik in športnik Andrej Težak – Tešky, lepotice Daša Podržaj, Lia Pozvek, Senka Umek, Laura Škvorc, Anja Jenko, Katarina Benček, Špela Jereb in Anja Komučar, tam sta bila tudi Jasna in Mike Vale, pa Dean ‘On The Mike’ Windisch, ki je v to klet zahajal že, ko je ob imenu Babilon na vratih visela tabla No.1 Marlboro club, komik Klemen Bučan s svojo partnerko Lejlo, igralec Uroš Smolej, plesalka Karin Putrih, londonski povratnik Matjaž Ambrožič …

– – – – –

 

Square (Foto: Marko Delbello Ocepek)