Spotify končno tudi v Sloveniji

Spotify končno na voljo tudi v Sloveniji.
Spotify

Tako je. Govorice so resnične. Spotify v Sloveniji. Največji in, po mnenju mnogih, najboljši glasbeni streaming service. Tako v zastonjski obliki (z reklamami), kot v plačljivi.

 

 

Spotify na voljo tudi v brezplačni različici

Največja glasbena platforma Spotify je končno dostopna tudi v Sloveniji. Skupno je navzoča v 92 državah po svetu. Glasbeni naročniški servis, podoben, kot so Apple Music, Deezer in Google Play, ponuja 60 milijonov skladb, štiri milijarde seznamov predvajanja in lokalizirane funkcije za personalizacijo glasbe. Uporabnikom ponuja brezplačen paket z oglasi ter več premium naročniških paketov, njihova mesečna cena pa je v razponu od 2,99 za študente do 9,99 evra za družine.

Spotify je sicer svedski velikan, ki ima sedež v Luksemburgu, ustanovljen pa je bil leta 2006. Na voljo vam je tudi ‘freemium’ način, kar pomeni, da lahko uporabnik glasbo posluša brezplačno, vendar se zato med poslušanjem pojavljajo oglasne vsebine. Lahko pa si priskrbite naročnino in se tako izognete ‘nadležnim’ reklamam in se prepustite glasbi po lastni izbiri.