Social Problem + Los Loa // LIVE at Prulček, Ljubljana

Social Problem, 11.1.2020, Zip Baza Trzin (Foto: Katja Jakus)

💥 HARD ROCK VEČER 💥 🚀 Prulček, 4.2.2020, ob 21.00 🚀 ❗ Prost vstop ❗

Želiš slišati, kako metal rock zveni v kombinaciji z latino-ameriškimi ritmi in gipsy jazzom? Pridi na večer mistike in težkih akordov! Podprimo mlade neuveljavljene, a kljub temu kvalitetne skupine! Podprimo avtorsko glasbo!

👉Zgodba o skupini Social Problem, je zgodba o štirih ljudeh, ki ustvarjajo glasbo. V tem problematičnem času, ko človek ne moremo verjeti ničemur, kar prebere ali sliši, njihova glasba služi kot medij, s katerim se lahko izražajo in vplivajo na druge ljudi. V vesolju je konstanten boj med svetlobo in temo. Sonce zaide le, da lahko zjutraj spet vzide. To prepletanje črne in bele, medtem ko živimo in se učimo, je bistvo skupine. Na koncu koncev smo vsi problem … in rešitev.

Člani skupine:
Jernej Bučar (vokal)
Gašper Stopar (kitara)
Andrej Bratuša (bas)
Marko Janžič (bobni)

👉 Los Loa je skupina, ki je nastala kot produkt štirih prijateljev, ki so se spoznali v njihovih srednješolskih letih. Po večkratnih spremembah imena in menjavah žanrov, so pristali na trenutno ime Los Loa. Kot stil igranja jim niso zadostovali klasični žanri, zato so se odločili narediti nekaj unikatnega. Svojo stilistično podlago metala in hard rocka so popestrili z latino-ameriškimi ritmi in gipsy jazz-om. Glavna tematika njihovih pesmi so teme, navezane na haitijski voodoo in hoodoo. Temu primerno so se tudi začeli oblačiti in za dodatno skrivnost ter srhljivost nadeli maske 💀