Slon in Sadež največja humorista letošnjega OrtoFesta

Slon in Sadež sta razprodala koncert v Orto baru. (FOTO: Aleš Žnidaršič)
Slon in Sadež sta razprodala koncert v Orto baru. (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Slon in Sadež, nadvse zabaven slovenski glasbeni duet, ki s svojim neumornim humorjem vedno znova navdušuje občinstvo. Da, tudi tokrat jima je uspelo dodobra nasmejati in sprostiti obiskovalce njunega koncerta. Naj omenim še dejstvo, da fanta zadnje čase nista pogosto na odru, zato nič čudnega, da je bil tudi ta koncert razprodan.

(FOTO: Aleš Žnidaršič)

 

Humor je njuno največje ‘orožje’

19. OrtoFest drvi dalje … Na odru Orto bara sta tokrat stala Slon in Sadež. Brez večjih težav sta že po samem uvodnem reparskem uvodom na svojo stran v pičlih nekaj minutah pridobila slehernega poslušalca, ki je tja prišel z namenom, da se bo sprostil. Jure Karasa in Igor Bračič, ki sta morda bolj znana pod imenom Slon in Sadež namreč nista zgolj glasbenika, ampak tudi odlična komika, ki poskrbita, da se ‘zategnjenost’ obiskovalcev hitro ‘odtegne’.

 (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Publiki sta tako postregla z vsemi svojimi večjimi uspešnicami, na odru pa jima je družbo delalala še spremljevalna skupina, kar pomeni, da poskrbita tudi za kakovostno odigrano glasbo, ki ji dodata še edinstven humor, kot ga znata le ona. Rokenrol orkester, ki ne špara z dlako na jeziku, je tudi tokrat poskrbel, da se je množica zabavala, smejala in uživala, kolikor se je le dalo.