Slon in Sadež na koncertu z dodanim okusom

Slon in Sadež sta razprodala koncert v Orto baru. (FOTO: Aleš Žnidaršič)
Slon in Sadež sta razprodala koncert v Orto baru. (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Ko boste že siti tega leta in vse naše kvalitetne glasbe, vas vabimo na pravi mali pobožični čudež v SiTi Teater!

Na odru bosta topotala Slon in Sadež oz. po domače Jure Karas in Igor Bračič, ki skupaj ustvarjata od daljnega leta 2001. Ime sta si nadela po čudni in nerazumljivi angleški šali, zato se je zdelo edino primerno, da je tudi glasba, ki sta jo takrat pričela ustvarjati, takšna. Kljub prošnjam glasbenih poznavalcev sta do danes izdala štiri glasbene albume: Kabáre (2003), Komercialne pizde (2005), Štafeta mladosti (2006) in Sponzorska plata (2010), ter album radijskih skečev – Radio Slon in Sadež (2009).

Glasbena zasedba, ki že leta spravlja ob živce ljudi s posluhom, njihove hčere pa ob dobro ime, je zvezda stalnica slovenskih glasbenih prizorišč – od festivalov, klubov ter živinskih sejmov do porok in pogrebov – Slon in Sadež rokenrol orkester je skupina, ki garantirano spravlja pokonci vse prisotne in psihično odsotne s svojo simpatično glasno rok glasbo, ki pa še vedno, na veliko žalost vseh pravih rokerjev, vključuje inteligentna in zanimiva besedila. Bend se žanrsko spogleduje s skoraj vsemi tipi nam poznane glasbe.

Sodelujoči: Slon in Sadež, Matjaž Ugovšek – Ugo, Rok Šinkovec, Rok Kovačič – Fish

Popularna brkata dečka se seveda ne ukvarjata samo z glasbo: nekaj let sta bila aktivna kot televizijska voditelja in pisca mladinske oddaje Štafeta mladosti na RTV Slovenija, še vedno sta aktivna na radijskem področju, sta pisca in izvajalca najrazličnejših prireditev, podelitev, volitev in selitev, pišeta in snemata oglasna sporočila, skeče, scenarije in ju je skratka povsod dovolj in preveč.

Poleg cvetoče komedijantske kariere sta fanta tudi lastnika zlatega pokala v Gostilniškem peteroboju™, ki vključuje namizni nogomet, biljard, pikado, pitje piva in polaganje rok, izključuje pa vračanje domov in plačevanje računov. Morebitni izzivalci so vljudno vabljeni, da k prijavi na turnir Gostilniškega peteroboja™ priložijo tudi fotografijo, na kateri je razvidno, da ima tekmovalec dovolj papirnatih brisačk v katere lahko joče ob porazu.

Vstopnice si zagotovite pravočasno na Mojekarte.si ter na pooblaščenih prodajnih mesti