Slasha (Guns N’ Roses) bo ločitev drago stala

Slash in Perla (FOTO: Loudwire)
Slash in Perla (FOTO: Loudwire)

Po poročanju TMZ-ja, je legendarni kitarist priljubljene zasedbe Guns N’ Roses Slash uradno samski. Po 17-ih letih se zakona, se je namreč ločil od žene Perle Ferrar.

Poročila sta se leta 2001

Po poročanju TMZ-ja pa naj bi kitarista ločitev drago stala. Nekdanji ženi bo namreč moral izplačati 6,6 milijona ameriških dolarjev, poleg vsega pa ji bo moral nakazovati še mesečno rento v višini 100.000 ameriških zelencev. Za piko na i pa bo mesečno moral plačevati še preživnino za otroka, ki bo znašala 39.000 ameriških dolarjev.

Slash pa bo obdržal vse svoje kitare, ki jih ima v lasti. Prav tako bo ostal lastnik avta Ford F – 150, ostala pa mu bo tudi hiša na Beverly Hillsu. Perla pa bo medtem dobila hišo v Los Angelesu, Range Roverja (letnik 2014), Mercedes AMG (letnik 2015) in Mercedes GL 450 (letnik 2015).

Perla bo prav tako glavna skrbnica otroka Londona in Casha, vsak od njiju pa bo naslednjih dvajset let prejemal 0,9% Slashovega zaslužka.

Spletna stran še poroča, da sta se Slash in Perla dobila v torek v Los Angelesu, da sta se dokončno dogovorila, kako si bosta razdelila skupno premoženje. Sicer pa je bila prvotna listina za ločitev vložena že leta 2014.

Zakonca pa naj ne bi leta 2001, ko sta se poročila podpisala predporočne pogodbe, kar pomeni, da Perli po zakonu pripada polovico Slashovega zaslužka, ki si ga je priboril med leti 2001 do 2014.