Slash potrdil, da Gunsi kujejo ideje za nov album

Skupina Guns N' Roses (FOTO: Guns N' Roses)
Skupina Guns N' Roses (FOTO: Guns N' Roses)

Legendarni kitarist Slash je potrdil, da skupina Guns N’ Roses že pridno kuje ideje za nov studijski album, kdaj pa bo le ta okvirno izšel noče napovedati.

Kdaj bo plošček izšel?

Pred tem je že kitarist Richard Fortus namignil, da Gunsi načrtujejo nov studijski album. V načrtu imajo, da ga bodo skovali v naslednjih mesecih. Namignil je celo, da bi nova skladba lahko izšla že proti koncu letošnjega leta.

Zdaj pa je olje na ogenj prilil še Slash z izjavo: Axl, Duff, jaz in Richard smo govorili o tem … imamo že material in stvari gredo počasi v smeri novega albuma. Samo z Guns N’ Roses ne gre tako preprosto. Pri nas načrti ne delujejo tako. V resnici je edini pravilni odgovor ta, da upamo, da bomo izdali nov album in nato bomo videli, kaj se bo zgodilo, ko se bo zgodilo.’

Že lansko poletje je Slash za revijo Classic Rock povedal, da ima Axl posnetih veliko stvari za morebitni novi album: ‘Mislim, da vsi menijo, da je to dobra ideja in si vsi to tudi želijo. Vsem vpletenim ne primanjkuje idej, ampak bili smo zasedeni s turnejo, zato resnično ni bilo časa, da bi se usedli in si rekli: dobro, naredili bomo nov album.’

Kitarist Slash je trenutno na turneji s svojo drugo skupino Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators, na kateri promovirajo aktualni studijski album ‘Living The Dream‘.

Gunsi bodo album začeli najverjetneje snemati, ko se Slash vrne s turneje.