Sladica in Urban Lutman pojejo skladbo z naslovom ‘Manjkaš mi’

Sladica feat. Urban Lutman - Manjkaš mi (Foto: Sonic Tribe/Promo)

Po uspešnem pop singlu „Klic na Pomoč“, kjer je avtorska ekipa Sladice združila moči s pevko Laro Love in neo-soul pesmi „I would do“, na kateri v angleškem jeziku poje pevka švedskega in slovenskega porekla Marina Martensson, ter bolj hip-hop naravnani “Se smejim”, kjer je za mikrofon prijel domači rimoklepač Ghet, predstavlja Sladica kolektiv z Dj Zedsom na čelu novo skladbo z naslovom “Manjkaš mi”.

Pod žaromete so fantje tokrat povabili domači up soul in RnB scene, Urbana Lutmana, bolj znanega kot glavnega vokalista zasedbe Batista Cadillac. Pesem je začela nastajati že v lanskem letu, ko je Jani Hace Sladica ekipi prinesel osnovno idejo skladbe, ki je kasneje prav z Urbanom dobila tisto pravo Motown zgodbo. “Manjkaš mi” so tudi tokrat posneli v studiu Penrose s producentom Jernejem Kržičem.

Videospot je nastal pred obdobjem nošenja mask na prostem in v svojih kadrih skriva člane benda, produkcije in širšega kroga Sladica družine.


Zvezdan Simić aka DJ Zeds, že 20 let skrbi, da kvaliteten soul in RnB prihajata do poslušalcev. Začelo se je leta 2000 z radijsko oddajo na takratnem radiju Gamma MM, nadaljevalo z mixtejpi in partiji, ki so s sestavo vrhunskega benda in vokalistov dosegli vrhunec na Sladica Live dogodkih. V letu 2021, prihaja avtorski album Sladica 20.

Avtorska ekipa Jani Hace, Tadej Košir, Erik Marenče, Ivo Rimc, Dj Zeds in veliko število pevcev in pevk obljubljajo veliko soula in napovedujejo promocijski koncert v Kinu Šiška, ki je zaradi trenutnih razmer prestavljen za nedoločen čas. Na albumu se obeta veliko sodelovanj z najboljšimi vokalisti V Sloveniji in regiji. Kmalu pa prihajajo tudi posnetki skladb s prihajajočega albuma v živi izvedbi. Sladica razmeram navkljub drvi s polno paro.