Skladba ‘Divje srce’ za vse samozavestne ženske!

Vesna Kovač. Foto Valter Leban

Vesna Kovač predstavlja avtorsko skladbo ‘Divje srce’.

‘Divje srce’ je skladba, ki opogumlja; je ritmični pop rock komad, ki pripoveduje o samozavestni, včasih tudi predrzni ženski, ki ve, kaj hoče. In prve korake dela sama! Predstavlja zgodbo o ženski, ki ima divje srce, ne ovinkari in je odkrita. Vesna Kovač, ki je spisala tudi besedilo, s skladbo vsem ženskam sporoča, da je sramežljivost passe in neproduktivna, da je čas, da vzamejo stvari v svoje roke in ne čakajo, da se jim zgodi življenje.

Vesna Kovač se z glasbo tako ali drugače ukvarja že vse življenje. Pogumna in samozavestna Notranjka večkrat nastopa z lokalnimi orkestri in izvajalci, tokrat pa se je odločila za korak naprej in posnela svojo prvo avtorsko skladbo. Za skladbo ‘Divje srce’ je navdih našla kar v sebi, saj je prepričana, da je treba po svoji poti stopati odločno, brez oklevanja. Ključ do samozavesti in uspeha je, da se najprej zanašaš nase in šele potem na druge.

Za glasbeni del skladbe ‘Divje srce’ je poskrbel Kevin Koradin, ki je skladbo tudi oplemenitil s kitarskim solom in blues dodatki, Vesna pa je na glasbeno podlago napisala samozavestno besedilo. Skupaj s skladbo je izšel tudi videospot: za koreografijo in produkcijo je poskrbel Miha Krušič, montažo in postprodukcijo pa je izvedla mlada ustvarjalna ekipa 3FPS. Video so snemali v začetku meseca junija na ranču v Ajdovščini in v Hiši Robida, sončni zahod pa so lovili tudi na previsni pečini na Črnem Kalu.