Šiška Open trka na vrata

Organizatorji so napovedali četrti dan urbanega dogajanja in glasbe na Trgu prekomorskih brigad!

Poleg grafitarjev, urbanih plesalcev, DJ-ev, delavnic in Knjižnice pod krošnjami bodo na odru na prostem nastopili finalisti Špil lige, svoj prvenec pa bodo predstavili neustavljivi pijammies.

Vstop je seveda tudi letos brezplačen, na dogodku pa je potrebno upoštevati navodila in priporočila organizatorja. V primeru dežja bo dogodek izveden v soboto, 19. septembra.

Tudi letos bo na Trgu prekomorskih brigad potekal sedaj že tradicionalen dan urbanega dogajanja in glasbe Šiška “Open”, pri čemer ukrepi NIJZ letošnjemu Open natikajo navednice in prizorišču postavljajo ograje.

Navodila in priporočila organizatorja:
– pridite le, če ste zdravi
– dogodek bo potekal na zunanjem prizorišču, tj. na Trgu prekomorskih brigad, razdeljenem na neograjen (za dogodke v sklopu urbanega dogajanja) in ograjen del (sedišča na primerni razdalji za koncertno dogajanje)
– skladno s prvim odstavkom 3. člena trenutno veljavnega Odloka o začasni splošni omejitvi oziroma zbiranja prepovedi ljudi v Republiki Sloveniji bomo število obiskovalcev v ograjenem delu omejili na 300
– obiskovalce prosimo za dosledno upoštevanje navodil in priporočil NIJZ (vzdrževanje razdalje, obvezna uporaba mask in razkuževanje rok ob vstopu v Kino Šiška) ter navodil osebja Kina Šiška in varnostne službe.

? VSTOP PROST.
Podrobnosti programa in časovnico objavimo kmalu.

? VEČ INFO: http://bit.ly/SISKAOPEN2020

Organizacija: Kino Šiška, Mladi zmaji, Scena, Društvo GUMB, Knjižnica pod krošnjami, 1107, Radio Študent.

__________________________________