Siddharta z novim videom ‘A.M.L.P’

Skupina Siddharta (FOTO: Aleš Žnidaršič)
Skupina Siddharta (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Po uvodnem singlu ‘MedrevesaSiddharta razkriva še drugi singl ‘A.M.L.P‘., za katerega so posneli tudi video, ki si ga lahko ogledate tudi na naši spletni strani!

Skladbi bodo v živo predstavili tudi v Hali Tivoli

Obe skladbi sta del novega albuma, ki bo uradno izšel v petek, 14. septembra, na dan sedaj že razprodanega velikega koncerta v Hali Tivoli. Zasedba tudi pri tem projektu nadaljuje s preverjenimi, več kot uspešnimi, sodelovanji, zato so vlogo producenta ponovno zaupali Dejanu Radičeviću, album pa je bil v celoti posnet v Studiu 13 v Ljubljani.

Videospot za novi singl A.M.L.P. je nastajal pod budnim očesom Enye Belak Gupta, ki je s svojo ekipo zakrivila že Medrevesa. Videospot si lahko ekskluzivno ogledate nawww.volkswagen.si/sddh, kjer so objavljene tudi vse video vsebine in fotografije, ki so nastajale v zakulisju snemanja albuma in z njihovo pomočjo lahko pokukate v jedro ustvarjanja zasedbe.

(FOTO: Aleš Žnidaršič)
(FOTO: Aleš Žnidaršič)

3.000 brezplačnih prenosov albuma

Siddharta in Volkswagen bosta svojih 10 let izjemnega in tesnega sodelovanja obeležila tudi s posebnim darilom za oboževalce skupine in znamke Volkswagen. V ponedeljek, 3. septembra, bo namreč Volkswagen na svoji spletni strani www.volkswagen.si/sddh omogočil 3.000 brezplačnih prenosov novega albuma, ki bodo na voljo do vključno petka, 7. septembra. S tem se bosta Siddharta in Volkswagen simbolično zahvalila svojim najbolj gorečim podpornikom (ali vsaj tistim, ki bodo imeli najhitrejše prste).

Razprodana velika dvorana Hale Tivoli in začetek turneje

Siddharta je 16. avgusta, torej kar mesec dni pred samim dogodkom, razprodala veliko Halo Tivoli. Ljubljanski koncert je uvod in napovednik velike vseslovenske turneje, na kateri bo Siddharta predstavila nove pesmi, ki bodo obdane z bogato družbo največjih hitov. Predskupini v Ljubljani bosta Bo! ter Seven Days in May, drugod po Sloveniji pa bosta občinstvo ogrevali zasedbi Mrfy in Seven Days In May.