Siddharta z nenapovedanim koncertom v Pubu Plečnik

Siddharta je tudi tokrat pričakovano navdušila. (FOTO: Agencija Ekskluzivino)
Siddharta je tudi tokrat pričakovano navdušila. (FOTO: Agencija Ekskluzivino)

Naša največja rock skupina je popolnoma brez napovedi napolnila priljubljeni Pub Plečnik do zadnjega kotička, ker poteka otvoritveni mesec.

FOTO: Agencija Ekskluzivno

Skrivnostni akustični koncert

Čeprav se je napoved dogodka zgodila v tišini in je za nastop Siddharte vedela le peščica ljudi, pa je le nekaj ur pred dogodkom po zmajskem mestu završalo, da obstaja možnost, da bodo naši velikani rocka mogoče imeli svoj prvi nastop v kakršnem koli pubu pri nas. In zgodilo se je! Skriti gostje so bili razkriti v trenutku, ko so stopili na oder in postregli so z vrhunskim akustičnim nastopom. Plečnikova pubovska graščina se je prelevila v intimno klubsko dogajanje s 500 srečneži (in še nekaj več sto nesrečneži pred vrati), ki so lahko uživali v največjih uspešnicah priljubljenega rock banda.

Opazili smo kar nekaj znanih obrazov, nekateri od njih pa so v prvem otvoritvenem tednu obiskali Pub Plečnik že celo večkrat, s komentarjem, da je preprosto najboljša lokacija, kjer dobiš dobro glasbo, veliko prijaznih ljudi, vrhunsko kulinariko po ugodnih pubovskih cenah.

FOTO: Agencija Ekskluzivno

Poleg Siddharte so na otvoritvenem tednu nastopili tudi Pero Lovšin in Španski borci, Like The Rolling Stones in Los Ventilos.

Vsi koncerti v Plečnik pubu bodo brezplačni tudi v bodoče, že ta petek 5.7. pa bo noč največjih in najboljših coverjev in nore zabave s Cover Lover, od katerih najvidnejša člana sta Simon Vadnjal in Aleš Uranjek. Samo za ta večer pa se obeta tudi cenejši cenik pijač in Black Fox predstavitev novega zeliščnega likerja.

O Plečnik Pubu

Plečnik Pub je modernizacija klasičnega puba, ki spreminja pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara katerega središče je na novo predelan interier in exterier namenjen gostom klasičnega vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli ob vrhunski ponudbi z izbrano družbo. Dogodki v Plečnik Pubu zajemajo dogajanja skozi celoten dan, zjutraj z vrhunsko kavo in sobotnimi brunchi, čez dan z vrhunskim tastingi vina, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki. Večeri so zelo raznoliki in bodo v prihodnosti obsegali vse od stand upov, slovenskih večerov, športnih dogodkov, koncertov in večjih festivalov v stilu Oktoberfesta. Atraktivni dogodki se bodo odvijali na tedenski ravni, v torek kot uvod v teden, chillout dogodek s poudarkom na glasbeni zabavi, četrtek bo veljal kot mali petek, ki bo privabljal goste v afterwork aktivnostih, med vikendom pa bo sledila poslastica zabav, poznanih glasbenikov, ki bodo večer popeljali dolgo v noč.

In po čem se Pub Plečnik razlikuje od drugih destinacij zabave in kulinarike?

Zagotovo po vrhunski ponudbi, ob katerim so se na otvoritvenem tednu vsem cedile sline in so glasno pele njihove borbončice. Plečnikova kulinarika združuje klasiko in moderen, hiter ritem življenja ter spremlja sezonske trende in vse skupaj povezuje s celodnevno ponudbo puba. Sem nedvomno spadajo klasične jedi, inovativne predjedi, zorjeni steaki, gurmanski burgerji, svinjska rebrca in krače. Poleg bogate ponudbe hrane se Pub lahko pohvali z enim od največjih asortimanov žganja v Ljubljani in bogatim asortimanov piv.