Sharon Osbourne bo ‘zaplavala’ v filmske vode

Ozzy in Sharon Osbourne
Ozzy in Sharon Osbourne

Sharon Osbourne je v intervjuju za Variety razkrila, da dela na številnih novih projektih, vključno s knjigo o ‘nezvestobi in kaj to naredi ljudem’. Zaplavala pa bo tudi v filmske vode, kjer bo prikazala zgodnje obdobje, ko sta se ravno dobro spoznala z Ozzyjem, legendarnim pevcem priljubljene zasedbe Black Sabbath.

Film ne bo klišejski

O samem načrtu za film je povedala: ‘Začne se z dnem, ko sva se spoznala in bo osredotočen na najini popolnoma drugačni, a hkrati zelo podobni življenji. Vzgojil me je močan in uspešen oče. Kasneje se bom osredotočila na skupino Black Sabbath in Ozzyja, ki je bil takrat precej reven in na nekakšen način izrabljen. Sploh ne bo film o seksu in drogah. Ozzy je precej več od tega. Sovražim klišeje.’

Sharon in Ozzy Osbourne sta pred leti imela težko preizkušnjo, Sharon je namreč izvedela, da jo vara. Avgusta 2016 se je Ozzy nato opravičil vsem ženskam, s katerimi je imel spolne odnose in se odločil za zdravljenje odvisnosti od spolnosti. Zakonca Osbourne sta skupaj prebredla tudi to krizo in ostala poročena.

Sharon je maja 2016 odkrila, da si Ozzy izmenjuje e-pošto s Pugh in tako odkrila, da imata afero. Kasneje pa je še odkrila, da to ni bila edina ženska v njegovem življenju, s katero jo je varal. Takrat je še odkrila, da naj bi jo varal z vsaj šestimi različnimi ženskami, bile naj bi celo ruske najstnice.

Ozzy je nato uspešno prestal zdravljenje odvisnosti od spolnosti, Sharon pa mu je več kot očitno skoke čez plot oprostila. Ostala sta namreč poročena in še naprej pišeta skupno zgodbo.