Seven Days In May predstavljajo video za Norway

Naslovnica albuma 'Seven Days In May'.
Naslovnica albuma 'Seven Days In May'.

Seven Days In May predstavljajo video za skladbo Norway. 

Skupina Seven Days In May je v preteklih dveh letih odločno stopila na slovensko sceno. Prvi album je bil podprt s serijo spektakularnih nastopov tekom Siddhartine turneje Nomadi in otvoritvijo evropskega dela turneje Raise Vibration glasbene legende Lennyja Kravitza. Glasba in nastopi so bili pospremljeni z visoko kvalitetnimi videospoti in ostalimi medijskimi materiali.

Vsi materiali skupine Seven Days In May črpajo navdih v ikonah retro-pop-alternativnega sveta; glasbenikov, modnih ikon, filmov, porno zvezd, avanturistov in futuristov. Glasba skupine se zliva v moderno celoto, ki hodi med moderno pop kulturo in alternativno mistiko.

»Snemanje singla Norway je trajalo  tri mesece in sicer, od lanskega novembra pa vse do konca januarja.  Torej v zimskih mesecih, ko so večeri večinoma mrzli in se hodi s kurami spat. Mi smo se pa družili v Studiu  Old No. 7 v Domžalah in na koncu s pomočjo Mateja Pečaverja, našega prijatelja, glasbenega producenta nazdravili uspešnemu projektu!« je povedal pevec Vojko Šintler.

Prisluhnite drami, ki se je odvijala na jadranju ob obali Norveške.