Sepultura albuma ne bo izdala pred letom 2020

Skupina Sepultura (FOTO: Northern Star)
Skupina Sepultura (FOTO: Northern Star)

V nedavnem intervjuju za Metalshop TV je spregovoril kitarist brazilske heavy metal skupine Sepultura Andreas Kisser in se dotaknil načrtov same skupine ter naslednika albuma ‘Machine Messiah‘ iz leta 2017.

Vzeli si bodo čas

Andreas Kisser je dejal: ‘Vedno delamo. Imam nekaj demo posnetkov bobnov in nekaj idej – vse skupaj je še vedno precej surovo. Vem, da ima Eloy nekaj bobnarskih stvari, Derrick je tudi že napisal nekaj idej in počasi bomo začeli vse skupaj sestavljati. Imamo že nekaj kje začeti – nekaj idej, ki jih je treba v prihodnosti še razviti.’

Kisser je še razkril, da Sepultura albuma ne bo izdala pred letom 2020: ‘Še vedno si bomo vzeli čas in zares trdo delali, da naredimo boljši album od ‘Machine Messiah’. To je naš izziv.’

Plošček ‘Machine Messiah’ so izdali januarja lani, posnet pa je bil v studiu Fascination Street Studios na Švedskem. K sodelovanju pa so takrat povabili švedskega producenta Jensa Bogrena.

Sicer pa bo Sepultura izdala uradni dokumentarni film ‘Sepultura Endurance‘, ki bo predvidoma izšel konec letošnjega ali na začetku prihodnjega leta. Na voljo bo kot DVD ali Blu-ray.