Sea Star: Znani nastopajoči po dnevih

Sea Star bo letas potekal od 24. do 27. maja v Umagu.
Sea Star bo letas potekal od 24. do 27. maja v Umagu.

Festival Sea Star, ki je letošnji kar dvakratni nominiranec za evropske festivalske nagrade in prejemnik nagrade ambasador za najboljši novi festival, se bo v Umagu zgodil med 24. in 27. majem. Ljubitelji festivalov si lahko obetajo osrednji program 25. in 26. maja, prvi in zadnji dan pa bosta rezervirana za ogrevanje in after party. Dobili pa smo tudi uradni program nastopajočih po posameznih dnevih za glavni del festivala.

 

Nastopajoči po dnevih:

25. junija se bodo na odre povzpeli: Robin Schulz, Paul Van Dyk, Disciples, Tram 11, Dječaci, Edo Maajka & Bend, Krešo Bengalka in Sajci MC

26. junija pa bodo občinstvo razgreli: Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Filatov & Karas, Francois X, Luke Slater, Ofenbach, Tommy Four Seven, Boris Štok, Detour, Dj Jock, Ian F, Ivan Komlinović in Mattn.
Nastopil bo tudi priljubljeni duo Hurts. (FOTO: Špela Macuh)
Nastopil bo tudi priljubljeni duo Hurts. (FOTO: Špela Macuh)

O festivalu Sea Star

Cena vstopnice je samo 28 EUR in je kar 70% cenejša od tistih, ki bodo v prodaji v času festivala.

Sea Star nadaljuje tradicijo festivala Exit, zato tako domači kot regionalni publiki omogoča najugodnejše cene, prav tako pa so te nižje kot cene podobnih festivalov v okoliških državah. Zavedajo se želja poslušalcev in vedo, da smo vsi zahajali v iste klube in poslušali podobno glasbo, zato je regija na prvem mestu.

Festival Sea Star je občinstvo navdušil že v prvem letu in pritegnil številne glasbene izvajalce. Vsi so po festivalu govorili v superlativih, bili navdušeni nad lepotami Istre kot tudi nad domačini v Umagu. O festivalu so pisali številni svetovni mediji, med drugim tudi DJ Mag, Billboard, IQ Magazine, Mix Mag in drugi. V času festivala je Stella Maris obiskalo več kot 50.000 obiskovalcev, ki so uživali v nastopih izvajalcev kot so The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Pendulum, DJ Spiller, Dubioza Kolektiv, Matter in številni drugi.