Se je Chester devet mesecev pred samomorom želel utopiti?

Chester Bennington je 20. julija lani storil samomor.
Chester Bennington je 20. julija lani storil samomor.

Vdova Chesterja Benningtona je ostro obsodila spletno stran TMZ, ki je razkrila, da se je Chester domnevno poskusil utopiti v bazenu devet mesecev, preden je storil samomor.

 

Se je Chester devet mesecev pred samomorom res želel utopiti?

Talinda zaradi Chesterjeve smrti preživlja pravi pekel.
Talinda zaradi Chesterjeve smrti preživlja pravi pekel.

TMZ je namreč danes poročal, da se je frontman zasedbe Linkin Park, Chester novembra lani napil, zvezal in skočil v bazen, ker si je že takrat hotel vzeti življenje. Kot še poroča TMZ se je Chester med samim dejanjem premislil, zato se je odvezal in priplaval na površje.

Za to dejanje naj bi vedeli tudi preiskovalci, ko so prišli na kraj dogodka, ko je storil samomor in to dejanje naj bi bilo tudi zapisano v poročilu o smrti, a to naj na željo žene Talinde ne bi prišlo v javnost, za kar je takrat poskrbel njen odvetnik Ed McPherson.

McPherson se je že obrnil na odvetnike mrliških oglednikov in trdi, da je bil incident iz leta 2016 zaščiten z ‘zakonskimi privilegiji’. TMZ še poroča, da se je služba mrliških oglednikov odločila za to potezo, ker so javnosti želeli predati dodatne informacije, poleg vsega pa naj ‘zakonski privilegiji’ sploh ne bi obstajali.

 

Talinda je po objavi napisala kar nekaj Tweetov in zapisala, da vsi skupaj dramatizirajo in iz moževega samomora želijo narediti senzacionalno zgodbo. Zapisala je še, da je s ‘prekrivanje’ želela obvarovati vse svoje otroke.

Sicer ni skrivnost, da se je Bennington pred tem že dolgo boril z depresijo in odvisnostjo od drog in alkohola, že pred desetletjem pa je omenjal tudi samomor. Že leta 2006 naj bi Chester grozil, da se bo ustrelil.

Chester Bennington je samomor storil 20. julija 2017, star je bil le 41 let. Te dni pa je po spletu zaokrožilo tudi uradno poročilo o njegovi smrti.