Še en mesec do festivala Metaljot Raspaljot Open Air

Metaljot Razpaljot,, Sinister (FOTO: Mateja Gašperin)

Prvega julija se bo na idilični lokaciji občinskega dvorišču v Laškem odvila 3. edicija enodnevnega festivala METALJOT RASPALJOT OPEN AIR. Gre za festival, ki ponuja odličen program, kamor se vsako leto zgrinja več obiskovalcev, tako iz Slovenije, kot tujine.

Celotno festivalsko prizorišče je pokrito s streho, tako da morebitno slabo vreme nikakor ne bo skazilo dogajanja na samem festivalu. Laško ima odlične povezave s celotno Slovenijo, kar se tiče cest in železnic, tako da vozi vlak za Laško praktično vsako uro. Organizatorji festivala obljubljajo edinstveno izkušnjo in atmosfero, kjer ne manjka bogate ponudbe hrane in pijač. Izven festivala, pa Laško ponuja tudi številne lepote, atrakcije, lahko pa se tudi pohvali z bogato zgodovino, pivovarsko tradicijo in termalnim turizmom – torej več kot dovolj razlogov za obisk festivala.

Program festivala:

𝗕𝗘𝗡𝗘𝗗𝗜𝗖𝗧𝗜𝗢𝗡 (UK) – death metal
𝗕𝗔𝗧𝗨𝗦𝗛𝗞𝗔 (Pol) – black metal
𝗖𝗬𝗧𝗢𝗧𝗢𝗫𝗜𝗡 (Ger) – brutal technical death metal
𝗜𝗡𝗦𝗔𝗡𝗜𝗧𝗬 𝗔𝗟𝗘𝗥𝗧 (Aut) – crossover/thrash metal
𝗜𝗡𝗙𝗘𝗦𝗧 (Srb) – death/thrash metal
𝗦𝗔𝗥𝗖𝗔𝗦𝗠 (Slo) – thrash metal
𝗠𝗘𝗧𝗔𝗟𝗦𝗧𝗘𝗘𝗟 (Slo) – heavy metal
𝗗𝗔𝗜𝗠𝗢𝗡𝗔 (Slo) – black metal

Ne glede na to, da Laško velja za turistično mestece s precej nastanitvene kapacitete, je slednje na voljo ostalo zelo malo, vsem, ki še iščete nastanitvene kapacitete predlagamo obisk spletne strani: https://lasko.info/nastanitve/

Vstopnice:

25€ – vstopnice po 25€ – RAZPRODANO!

27€ – vstopnice po 27€ – RAZPRODANO!

29€ – vstopnice po 29€ – zelo verjetno bodo razprodane

32€ – na dan festivala 32€

Nakup vstopnic je mogoč:

Preko spleta na www.olaii.com

Fizičen nakup je mogoč v trafikah 3DVA in na bencinskih črpalkah OMV