Še en mesec do festivala Metaljot Raspaljot Open Air

Metaljot Razpaljot,, Sinister (FOTO: Mateja Gašperin)

Prvega julija se bo na idilični lokaciji občinskega dvorišču v Laškem odvila 3. edicija enodnevnega festivala METALJOT RASPALJOT OPEN AIR. Gre za festival, ki ponuja odličen program, kamor se vsako leto zgrinja več obiskovalcev, tako iz Slovenije, kot tujine.

Celotno festivalsko prizorišče je pokrito s streho, tako da morebitno slabo vreme nikakor ne bo skazilo dogajanja na samem festivalu. Laško ima odlične povezave s celotno Slovenijo, kar se tiče cest in železnic, tako da vozi vlak za Laško praktično vsako uro. Organizatorji festivala obljubljajo edinstveno izkušnjo in atmosfero, kjer ne manjka bogate ponudbe hrane in pijač. Izven festivala, pa Laško ponuja tudi številne lepote, atrakcije, lahko pa se tudi pohvali z bogato zgodovino, pivovarsko tradicijo in termalnim turizmom – torej več kot dovolj razlogov za obisk festivala.

Program festivala:

??????????? (UK) – death metal
???????? (Pol) – black metal
????????? (Ger) – brutal technical death metal
???????? ????? (Aut) – crossover/thrash metal
?????? (Srb) – death/thrash metal
??????? (Slo) – thrash metal
?????????? (Slo) – heavy metal
??????? (Slo) – black metal

Ne glede na to, da Laško velja za turistično mestece s precej nastanitvene kapacitete, je slednje na voljo ostalo zelo malo, vsem, ki še iščete nastanitvene kapacitete predlagamo obisk spletne strani: https://lasko.info/nastanitve/

Vstopnice:

25€ – vstopnice po 25€ – RAZPRODANO!

27€ – vstopnice po 27€ – RAZPRODANO!

29€ – vstopnice po 29€ – zelo verjetno bodo razprodane

32€ – na dan festivala 32€

Nakup vstopnic je mogoč:

Preko spleta na www.olaii.com

Fizičen nakup je mogoč v trafikah 3DVA in na bencinskih črpalkah OMV