San Di Ego potrdili nastop v Cvetličarni

FOTO: San Di EGO ★ Cvetličarna (FB dogodek), promo
FOTO: San Di EGO ★ Cvetličarna (FB dogodek), promo

Domači rockerji San Di Ego so potrdili, da se bo koncert v čast izidu novega albuma Zdaj je čas zgodil 17. oktobra, in sicer v ljubljanski Cvetličarni. Vstopnice lahko kupite TUKAJ. Vstop bo mogoč tudi z marčevskimi vstopnicami.

San Di Ego so pred kratkim v svoje vrste sprejeli novega basista Mitjo Kobala (Mary Rose), ki je nasledil Martina Rozmana. Martin je v zasedbi deloval od samega začetka, slišite ga lahko tudi na zadnjih treh studijskih ploščah.

Izjava banda o prihodu novega člana

Korona časi so tudi pri nas pripeljali do spremembe. Od vsega začetka je San Di Ego deloval v nespremenjeni zasedbi, a v teh časih se je naš zdaj že nekdanji basist Martin odločil, da bo glasbo za določen čas dal na stranski tir in se posvetil svoji primarni dejavnosti. Seveda pa smo vsi ostali trije člani in ekipa sklenili, da se ne damo in gremo vztrajno naprej!
V ekipi pozdravljamo našega novega člana, dobrodošel Mitja Kobal!

Mitja se nam je pridružil pred tremi meseci, takrat smo tudi prvič zamuzicirali skupaj in že po nekaj odigranih taktih ugotovili, da se bomo krasno ujeli.

Kot zanimivost naj vam povemo, da sta naš bobnar Jure in Mitja že uigrana ritem sekcija, saj sta pred dobrim desetletjem kar nekaj časa skupaj igrala v legendarni postojnski hard rock zasedbi Mary Rose.