Samuel Lucas & Maja Založnik bosta otvorila letošnji MMS

Maja Založnik in Samuel Lucas. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Maja Založnik in Samuel Lucas. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Maja Založnik in Samuel Lucas sta sprejeta na festival Melodije Morja in Sonca kjer bosta s pesmijo ‘Kdo smo?’ v duetu zapela na festivalu 10.7. ob 21.00 uri, s prenosom na RTV SLO1.

Izjavi pred nastopom

Veselim se nastopa na MMSu, še posebej pa tega, da bom mojo avtorsko skladbo KDO SMO?, za katero je besedilo spisala Vita Lunaček, zapel v duetu z energično in izjemno pevko ter dobro prijateljico Majo Založnik.
Vsekakor bova imela zahtevno nalogo nastopiti kot prva izvajalca, si pa to prej jemljeva kot čast, saj bova s pesmijo otvorila jubilejni 40-ti Festival MMS.
Na MMS se vračam po dveh letih in sem vesel, da po dolgem odmoru končno delim svojo glasbo z dobrimi ljudmi😊. – SAMUEL LUCAS

Samuel in Maja
Samuel Lucas in Maja Založnik

Zelo sem vesela da bom letos del 40.MMSa z odličnim vokalistom,dragim prijateljem Samuelom Lucasom. Da me je povabil v duet sem resnično srečna in počaščena. Druženje na tiskovni konferenci je bilo čudovito in se vsi veselimo nastopa na MMSu. Da bova nastopila prva si štejem v čast,saj bova na nek način naredila otvoritev festivala.
Ker bom prvič sodelovala na tovrstnem festivalu sem že v velikem pričakovanju in komaj čakam! – MAJA ZALOŽNIK