S Sheeranado do novega iPhone 7!

Ed Sheeran (FOTO: Ticketmaster UK)
Ed Sheeran (FOTO: Ticketmaster UK)

Povprečen slovenski poslušalec glasbe je že dlje časa izgubljen v megli, ko ne ve, kako bi lahko najlažje in najbolj učinkovito prišel do svoje najljubše glasbe in mu hkrati nihče ne pokaže prave poti. Konzumacija fizičnih nosilcev glasbe je že nekaj let v strmem upadu, medtem ko so streaming platforme premalo oglaševane, premalo raziskane in se jih slovenski poslušalec kar malo boji. ‘To je za plačati, kajne?’ ‘Ne vidim smisla v njih!’ ‘Kaj pa mi lahko platforme sploh ponudijo?’ se marsikdo oglaša.

Streaming platforme vse bolj priljubljene

Dejstvo je, da je že ves preostali svet sprejel streaming platforme kot poglavitni način konzumiranja glasbe. Z enim samim klikom lahko zvočnike in slušalke preplavijo celotne diskografije vaših najljubših izvajalcev. Vendar neozaveščenost slovenske javnosti o streaming platformah onemogoča gladek pretok melodij tako za slovenske izvajalce, kot poslušalce.

Zato so se pri založbi Nika odločili, da bodo z digitalno kampanijo, prvo od mnogih, Sloveniji predstavili uporabo streaming storitev. V žrebu, ki od sodelujočega pričakuje prijavo v eno od dveh poglavitnih platform v Sloveniji, Apple Music in Deezer, ponujamo mikavno nagrado – mobilni telefon iPhone 7.

Ker so na Niki veliki oboževalci angleškega kantavtorja Eda Sheerana, so kampanijo poimenovali ‘Sheeranada‘ in kot drugo ter tretjo nagrado ponujajo še Sheeranove vinilne plošče in CD-je. S tem želijo končno premostiti prepad med fizičnimi nosilci glasbe in streaming storitvami.

Več informacij najdete TUKAJ!