Roll on the water- rock spektakel tega poletja

Nastopili bodo tudi San Di Ego. (FOTO: Marko Alpner)
Nastopili bodo tudi San Di Ego. (FOTO: Marko Alpner)

17. avgusta se bo pred Areno Bonifika zgodil rock spektakel tega poletja na Obali. Organizatorji so ambiciozno zastavili dogodek Roll on the Water s scenami in prizori kot jih marsikdo ni videl in niti doživel.

Dobra doza rock glasbe in to brez vstopnine

Kot pika na i pa bo koncertni spektakel potekal tudi brez vstopnine, svoja vrata pa bo Slovencem, Hrvatom, Italijanom in drugim turistom odprl že ob 17h, s kratko panoramsko vožnjo lastnikov Harley-Davidson Lipa Chapterja, da pokažejo mestu Koper vso svojo kromirano lepoto. Medtem se bo na prizorišču že pojavil DJ Patron odgovoren za uvod v vroč večer, saj se ta dan avgustovske temperature ne bodo spustile. Akustična skupina iz Italije, Beat on the rooten woods, bo odprla koncertno dogajanje, za njimi pa bo nastopila naša perspektivna skupina The Chillers s preigravanjem svetovnih uspešnic kot so Queen, ZZ top, Rooling Stones, Yugo rock uspešnic, ki jih pozna prav vsakdo.

Pravi spektakel se bo pričel malo pred 22.00 uro, ko bodo na oder stopili AC-DI iz Bologne, najboljša AC-DC tribute skupina v Evropi, ki nastopajo v pravem duhu koncertov legendarnih AC-DC tako z glasom, instrumenti, nastopom, detajli in sceno, ki vključuje ognjene tope, dim in legendarni cerkveni zvonec. Poleg celotne scene bo popolno sliko ustvaril ogromen kamion, kjer bodo postavljeni številni Harley-Davidson motorji ob katerih bodo zaplesale tudi mične plesalke. Da bo rock večer popoln pa bodo nastopili tudi naši rock zvezdniki San Di Ego, ki so znani po tem, da znajo začiniti svoje koncerte s pravim rock nastopom, vrhunskim vokalom in vsem dobro poznanimi rock uspešnicami.

‘Sama scena prizorišča bo na izjemnem nivoju, saj bosta postavljena dva 14 metrov dolga oranžno osvetljena šanka, ki bosta ustvarila Harley sceno, pridružili se nam bodo s kornerji tudi z brendi svetovno znanih pijač kot so Coca Cola, Red Bull, G3 spirits s Frends of Jack in mnogi drugi. Ker poskušamo biti vedno dobrodelni bomo do 22.00 zbirali sredstva za pediatrični oddelek bolnišnice Izola ter izžrebali srečneža, ki bo prejel vikend paket za 2 osebi v hotelu Piran ter tudi druge praktične nagrade’, je povedala organizatorka Asja Jugovec, ki se bližajočega rock spektakla že neizmerno veseli.