RiNA nam podarja nasmeh in skladbo Naprej

RiNA
RiNA - foto: David Keinne

RiNA gre naprej, tokrat znova v družbi. Tandem, ki ga prestavljata slovenski avtor in producent Kevin Koradin in nizozemski producent Clifford Goilo, je ustvaril optimistično in spevno skladbo v slogu elektropopa. Vokali so bili posneti pri Petru Penku v Ljubljani, zaradi trenutnih razmer pa brez zooma tudi tokrat ni šlo. RiNA, ki je prispevala besedilo, pravi, da jo navdihujejo vsakdanji trenutki.

Glasba: Kevin Koradin, Clifford Goilo
Besedilo: Urška Kosec, Kevin Koradin
Produkcija in aranžma: Kevin Koradin in Clifford Goilo

RiNA pravi, da so se nam vsakdanji trenutki prej velikokrat zdeli samoumevni, zato jih bomo v prihodnosti še toliko bolj cenili. Za odlične fotografije je poskrbel priznani fotograf David Keinne. RiNA z njimi spaja analogni in digitalni svet. Dandanes sta neločljivo povezana in marsikdaj se zalotimo, da živimo kot dvoživke …

“Ker več glav več ve, naju je seznanil skupni prijatelj. Kevin Koradin je v tistem času razširjal krog izvajalcev za sodelovanje, jaz pa sem želela obrniti novo poglavje in osvežiti svoj glasbeni slog. Tako je nastala nova zgodba in z veseljem jo delim z vami.” – RiNA

Dodaja še : “Imamo izbiro: lahko otopimo in životarimo ali pa sanjarimo in si drznemo hrepeneti. Zato se ustavi na svoji poti, pa čeprav zgolj za trenutek. In ko je le mogoče, podari nasmeh.”

RiNA je tekstopíska, glasbenica in plesalka, v neprostem času pa lektorica in inštruktorica slovenskega jezika. Še v predlanskem letu je nastopila na Festivalu Melodije morja in sonca v Portorožu, pred kratkim pa je naredila vtis s pesmijo in videospotom Iz sna ter ‘karantensko’ skladbo Povsod doma.