Rich & Mean januarja v Jazz Klubu Satchmo

Rich & Mean (Foto: FB dogodek)

Napovedujemo še nekaj NE-slišanega na odru Jazz Kluba Satchmo!

Ljubljanski bluesovsko-hiphopersko orientiran duet, ki za svoje ustvarjanje glasbe večinoma uporablja naravne ustne spretnosti na orglicah in škatlošešku (beatbox).

10.1.2020 Jazz Klub Satchmo 

14.1.2020 Izid albuma s promocijskim koncertom v Ljubljani-SOHO

Miha Erič – “Rich” s svojim bogatim znanjem in sposobnostjo kirurške natančnosti rezkega vpihovanja v orglične mehanizme z občasnim posegom na ostrih drsnih kitarah, ki jih nosi v svojem naročju, poskrbi, da je soba vedno napolnjena z bogatim in prodornim zvokom ubijalske melodije.

Gazvoda Domen – “Mean” s svojimi zlobnimi, tepeškimi pljunki v mikrofone skrbi za časovno jasno definirane in ritmično umeščene melodije svojega bogatega sostorilca. Njegovo orožje izbora je t.i. škatlošešk (tudi znan pod imenom beatbox) z občasnimi bojnimi vzkliki in hudobnimi pripovedkami med samimi takti pljunkov.

Skupaj sta bogata in zlobna – Rich and Mean – partnerja v tem glasbenem zločinu!

ALBUM ZASEDBE PRIČAKUJEMO NA TAKOZVANI DAN LJUBEZNI 14. FEBRUAR!

POCUKRANO? BOGATO! NEVARNO.

RICH&MEAN

HEROJI SO NA SEZNAMU!

»Ko pride zima v ljudi, so njihovo poletje,« je prepričan Zlatko, ki na Svetovni dan darovalcev krvotvornih matičnih celic vsem, ki so že darovali, in vsem, ki so na seznamu Slovenija Donor, skupaj z Združenjem bolnikov z limfomom in levkemijo izreka velik poklon. Vaše plemenito dejanje daje upanje in rešuje življenja bolnikom s krvnimi raki! Iskrena hvala! #DajSeNaSeznam #Zlatko #HVALA