Reški Turisti vas vabijo v ‘Vegas’

Skupina Turisti (FOTO: Blagoja Pešić)
Skupina Turisti (FOTO: Blagoja Pešić)

Reška rock četverica Turisti predstavlja novi avtorski single ‘Vegas‘ z aktualnega albuma ‘REVOLUCIÓN‘. Skladbi lahko prisluhnite TUKAJ.

O skladbi ‘Vegas’

Govorimo o zasanjani, skoraj atmosferični skladbi, ki eskapistično govori o odhajanju, oddaljenih mestih, ki vzbujajo občutke neobremenjenega in sijočega življenja in o ponovnih srečanjih. Radijska verzija je nekoliko drugačna, zato obvezno poslušajte tudi original. Ivin glavni vokal je dobil idealno okrepitev, njihovi vokali se popolno prepletajo, izmenjujejo in skupaj govorijo o … poslušajte in odkrijte sami.

Turisti so bili kreativni tudi v tednih izolacije, saj so nam v sklopu Dallasovih online koncertov #karantenasessions predstavili pesmi ‘Samo ljubav‘ in ‘Nepobjedivi‘. Nedolgo za tem je prišel single “Ovi su dani takvi“, svojevrstno posvetilo izredni situaciji, ki je ustavila svet.

Vegas‘ je še ena radiofonična, odlično aranžirana skladba, idealna za dnevno sanjarjenje in načrtovanje prihodnosti in boljšega življenja, v katerem nam bodo novi kraji in nove pozitivne energije dale občutek uživanja v vsem, kar dobro življenje nudi.