Razpis za natečaj ŠOUROCK 2018 je odprt!

Natečaj ŠOUROCK '18 je odprt!
Natečaj ŠOUROCK '18 je odprt!

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) letos že petnajstič prireja glasbeni natečaj Šourock, namenjen mladim glasbenim skupinam, ki se želijo uveljaviti na slovenski glasbeni sceni. Natečaj zajema tri predizbore in finale, skupine pa se potegujejo za naziv najboljše dijaške oziroma študentske rock skupine.

 

Do 8. marca se lahko prijavite na razpis

Šourock je v preteklih nekaj letih pomagal že velikemu številu mladih glasbenih skupin. V letu 2017 je najbolj navdušila skupina Blue Town’s Radio, ki je nagrado v vrednosti 1000 eur koristila za nakup glasbene opreme in promocijskega materiala, prav tako pa je nastopila na številnih odrih po Sloveniji (Lampiončki, Festival Lent (Mladinin Oder), Summer Fest Radlje, Kašev letni vrt, studio Glas podzemlja, klubski nastopi).

Prijavite se lahko do 8. marca.
Prijavite se lahko do 8. marca.

Razpis za letošnji natečaj je odprt do 8. marca. Prijavnica je dostopna na www.soum.si/sourock. Za sodelovanje na natečaju mora imeti polovica članov skupine status študenta oziroma dijaka. Ob prijavi skupine priložijo povezave do svojih pesmi in kopije potrdil o vpisu. Po zaključku razpisa bo izbor petnajstih skupin, ki se bodo imele možnost predstaviti, izvedla 5 članska strokovna komisija.

Aktualno dogajanje o natečaju lahko spremljate TUKAJ.