Queensryche z novim besedilnim videom ‘Bent’

Skupina Queensrÿche (FOTO: Queensrÿche Facebook)
Skupina Queensrÿche (FOTO: Queensrÿche Facebook)

Ameriška heavy metal zasedba Queensryche je te dni izdala besedilni video za skladbo ‘Bent‘, ki si ga lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Trenutno so na evropski turneji

Skladba ‘Bent‘ je na njihovem aktualnem studijskem albumu ‘The Verdict‘, ki so ga izdali marca letos pod okriljem glasbene založbe Century Media Records.

Frontman Todd La Torre pa je ob tem povedal: ”Bent’ je besedilni konglomerat socialnih krivic in družbenih bojev, prežet s progresivno muzikalnostjo. Odlomki miselno motivirane vsebine vas popeljejo na pot hitrega rock / metal riffa z melanholičnimi melodijami in atmosferami.’

Hkrati so napovedali tudi evropsko turnejo, s katero so začeli 25. julija v Berlinu. Med drugim bodo nastopili tudi na slovitem metalskem festivalu Wacken Open Air ter Bloodstock.

Glede evropske turneje pa je Todd La Torre dejal: ‘Queensryche se končno vrača v Evropo! Še enkrat več bomo igrali na nekaj najbolj prestižnih festivalih na stari celini, skupaj s številnimi klubskimi koncerti. Veliko smo potovali v podporo našemu novemu albumu ‘The Verdict’ in zahvaljujemo se vsakemu posebej za neverjetno podporo. Se vidimo kmalu!’