Pripravlja se EXIT Live Stream

Carl Cox (Foto: Exit promo)

EXIT Live Stream: Carl Cox, Paul Van Dyk, Charlotte de Witte, Adam Beyer, Hot Since 82 in Black Coffee potrdili sodelovanje na projektu!

Med 3. in 6. septembrom se bo v famozni mts Dance Areni, ki je zaščitni znak festivala Exit odvil unikatni dogodek, ki ga bodo lahko na spletu spremljali milijoni ljudi po svetu. EXIT je s Svetovnim programom za prehrano (WFP), ki deluje pod okriljem Združenih narodov, zasnoval program, ki ima jasno nalogo – opozoriti na pomembnost varovanja okolja in svetovno lakoto, ki bo zaradi pandemije mnoge pripeljala na rob preživetja.

Vsak festivalski dan projekta Life Stream bo posvečen drugemu naravnemu elementu:

EXIT presents LIFE STREAM 2020 | Full Lineup Revealed:

Četrtek, 3. september / Zemlja
Prvi dan bo z virtualnim nastopom zaznamoval Carl Cox, v živo pa bo na trdnjavo prišla techno kraljica Charlotte de Witte. Pridružil se ji bo techno mojster Marcel Dettmann, svetovno znana Tijana T ter Ilija Djoković in Lag.

Petek, 4. september / Voda
Petek bo na dogodku Life Stream v kombinaciji techna in velikih svetovnih uspešnic. Virtualno bo gostoval Paul Van Dyk, v areno pa prihajajo Ofenbach, Burak Yeter, Mahmut Orhan. Regionalne barve zastopajo Divolly & Markward, Vantiz in Lady Lee.

Sobota, 5. september/ Ogenj
Vzdušje bo na vrhunec virtualno pripeljala Nina Kraviz, v živo pa bodo na prizorišču Adam Beyer, Ben Klock, Ece Ekren in Space Motion.

Nedelja, 6. september / Zrak
Na zaključnem večeru bo kraljeval kultni Black Coffee v virtualni ediciji, v živo pa prihajajo DJ Tennis, Satori live, Marko Nastić, Coeus in edinstven back2back set, kjer bosta v glavni vlogi Kristijan Molnar in After Affair. Velika čast zaključka bo pripadla hitmojstru Hot Since 82.

PROJEKT LIFE STREAM
Life Stream je projekt, ki se je začel v lanskem letu z Zeleno R:Evolucijo in predstavlja največje ekološko gibanje pod okriljem Exita do danes. Partnerstvo s Svetovnim programom za hrano pa še dodatno širi obseg tega projekta.

Life Stream bo izveden kot štiridnevni spletni festival iz Exitove mts. Dance Arene, kjer bodo nastopila velika imena svetovne in regionalne glasbene scene. Med nastopi se bodo predvajali tudi video posnetki in sporočila, ki govorijo o varovanju okolja in problemu svetovne lakote. Ob glasbenem dogajanju pa se bo zgodila tudi mednarodna okrogla miza.

Letošnji projekt predstavlja samo uvod v obsežno sodelovanje v letu 2021, ko bosta obeleženi dve pomembni obletnici, in sicer 60 let Svetovnega programa za prehrano in 20. obletnica festivala Exit, kjer so svoj nastop že potrdili David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz in mnogi drugi.

Več informacij o dogodku in prenosu na www.exitfest.org