Prihajajo Godspeed You! Black Emperor

Godspeed You! Black Emperor (Foto: http://cstrecords.com/gybe)

Pri nas glasbe ne zmanjka – tudi ta teden polno dobrih godb, že sedaj si označite 14. 11. za koncert The Tiger Lillies ob njihovi trideseti obletnici delovanja, 20. 11. pa bo kultna kanadska zasedba Godspeed You! Black Emperor spet zatresla Ljubljano!

Danes pa se vam trenirko in kavč splača zamenjati z obiskom FriFormA\V. Sreda je rezervirana za predstavitev novega albuma domačih Torul (pred nekaj dnevi so izdali singel “The Sooner The Better”). Nov studijski izdelek bodo v četrtek predstavili Ifriqiyya Électrique, varovanci založbe Glitterbeat. Petek pa je dan za rep odlom z Vojkom V!

Soboto pa le namenite finalu šeste sezone Špil lige – v finalu prve lige dijaških bendov se bodo za slavo, čast in nagrade pomerili ljubljanski reper albanskih korenin Blerima Rexhepija, celjski Tooth in the Sky bodo poskrbeli za prisotnost indie rock žanra, bolj punkovsko-rokerski pridih pa bosta ponudili zasedbi Kiwi Flash in Macbeth. O zmagovalcu šeste sezone bodo odločali glasovi strokovne komisije in občinstva, zato bo prisotnost podpornikov dobre, mlade muzike še kako pomembna.
TA TEDEN

28. 05. / tor / 20:00 / Komuna
FRIFORMA\V

29. 05. / sre / 20:00 / Komuna
TORUL + posebni gost: Bombyx Lori

30. 05. / čet / 20:00 / Komuna
IFRIQIYYA ÉLECTRIQUE

31. 05. / pet / 20:00 / Katedrala
VOJKO V