Prihaja Sea Star Stream festival

SeaStar_RobinSchulz_Day1_MarkoEdge-10

Četrti Sea Star festival je tudi uradno prestavljen na leto 2021, a so se organizatorji ekipe EXIT vseeno potrudili, da za letošnje festivalske datume pripravijo parvo spletno poslastico! Od četrtka, 21. maja, pa vse do nedelje, 24. maja, se bo na spletu odvijal Sea Star Stream Festival. Spletni festival prinaša nepozabne nastope, ki so se v zgodovino zapisali med leti 2016 in 2018.  

Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz, Modestep, Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, Bajaga i Instruktori, Urban & 4, Vojko V, Nipplepeople, Spiller, Umek, Petar Dundov, Marko Nastić, Elemental in Sassja so glasbeniki, katerih nastope si bomo ogledali na spletu in tako virtualno skočili v Stella Maris v Umag.

Sea Star Stream Festival video

Nastopi bodo v čisto pravem festivalskem vrstnem redu.

ČETRTEK, 21. maj
19:30 – Vojko V
20:35 – Nipplepeople
21:30 – Nina Kraviz
23:45 – Spiller

PETEK, 22. maj
19:00 – Sassja
20:00 – Modestep
20:40 – Wu-Tang Clan
22:00 – Umek

SOBOTA, 23. maj
19:00 – Hladno Pivo
20:00 – Bajaga i Instruktori
21:30 – Fatboy Slim
23:10 – Petar Dundov

NEDELJA, 24. maj
19:00 – Elemental
20:00 – Urban & 4
21:00 – Dubioza Kolektiv
22:30 – Marko Nastić

Sea Star Stream (foto: Promo)

Vsi posnetki se bodo predvajali na uradni spletni strani in na FB strani festivala Sea Star.

Četrta edicija festivala Sea Star bo izvedena v letu 2021, in sicer v petek, 28. maja in soboto, 29. maja 2021. Nastop na festivalu so že potrdili Cypress Hill, techno superzvezda Amelie Lens, italijanska hit senzacija Meduza, regijski velikani Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski čarodej Umek in rap kralj Vojko V! Na seznamu nastopajočih so še Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen in Triad & Yeah Left live, Buč Kesidi, Tijana T, Insolate, Damir Hoffman, DJ Gumja, Bronski in Marcelo. Vse že kupljene vstopnice veljajo tudi za leto 2021.  

V duhu aktualnega dogajanja po svetu se festivali in številni drugi dogodki soočajo z veliko krizo in izzivi, med drugim tudi kako preživeti in ohraniti raven delovanja. Zato je EXIT ustvaril mednarodno konferenco Exit Strategy – izhod iz pandemije bomo ustvarili skupaj. Tokratni pogovor bo v središče postavil tematiko, kako se organizatorji in številni vpleteni v izvedbo dogodkov soočajo z odpovedmi. V četrtek, 21. maja bo ob 18. uri na Facebook stani festivala EXIT potekal pogovor z naslovom: Dogodki: Od odpovedovanja do odpovedi

Udeleženci pogovora bodo Adnan Mehmedović – eden od ustanoviteljev festivala Fresh Island in lastnik agencije za promocijo “A4 events”, Brano Jakubović – član skupine Dubioza Kolektiv, Ida Prester – voditejica in članica skupin MAiKA in Lollobrigida, Login Kočiški iz produkcije Password, Pavle Kostadinović – promotor in direktor agencije Supra travel, Sanjin Đukić – član EXIT ekipe in direktor festivala Sea Star, Vuk Perović – umetniški direktor Underhillfesta in Zoran Vulović – ustanovitelj Arsenal Festa.

Dogodki so eden od sektorjev, ki so bili v zadnjih mesecih najbolj prizadeti. Upad prihodkov je namreč 100%, prav tako pa je med najbolj zapostavljenimi. Sogovorniki bodo predstavili trenutno stanje v industriji zabave in skušali poiskati rešitve, da se industrija postavi na noge.