Prestavljeno: Koncert Andrea Bocellija v areni Stožice

Andrea Bocelli v areni Stožice (Foto: Star Produkcija)

Z iskrenim obžalovanjem je Star produkcija preložila koncert Andreja Bocellija, ki bi moral biti 28. novembra 2020. Po navodilih pristojnih organov in zaradi omejenega števila obiskovalcev v zaprtih prostorih do konca leta 2020 so vsi koncerti, ki so bili leta 2020 preloženi zaradi covida-19, prestavljeni na leto 2021. Koncert Andreja Bocellija bo 20. novembra 2021.

Nov datum koncerta Andrea Bocellija je 20. november 2021

Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!

V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete izključno od 31. 7. 2020 do 14. 8. 2020 na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

“Za Star produkcijo, Andrea Bocellija in njegovo celotno ekipa je zdravje in varnost ljudi najvišja prednostna naloga. Izhod iz teh zelo nenavadnih razmer in normalizacija življenjskih pogojev sta ta trenutek naš temeljna cilja. Zahvaljujemo se vam za razumevanje, za skrb zase in odgovorno ravnanje,“ je dejal organizator koncerta.

Slavni italijanski tenorist je doslej posnel 9 oper in 15 albumov, ki jih je prodal v več kot 90 milijonih izvodov. Kariero je začel leta 1992. Na začetku mu je bil v veliko pomoč Zucchero, ki je iskal nekoga, ki bi naredil demo posnetek za duet z Lucianom Pavarottijem. Bocelli jih je očaral s svojo izvedbo in se nato predstavil na sanremskem festivalu. Kmalu zatem je dobil prvo veliko vlogo v Verdijevi operi Macbeth in začel se je njegov vzpon.

Za največjo prelomnico v njegovi karieri velja pesem “Con te partirò” in kasneje njena različica v duetu s Sarah Brightman z naslovom “Time to say Goodbye”, ki je leta 1996 zasedla vrhove vseh svetovnih glasbenih lestvic in sčasoma postala ena od najpopularnejših pesmi vseh časov. S številnimi nastopi in izdanimi albumi si je Bocelli pridobil naklonjenost širokega kroga občinstva, glasbenikov in glasbenih kritikov. Je eden izmed redkih umetnikov, ki je nastopil pred tremi papeži, štirimi ameriškimi predsedniki in britansko kraljevo družino. Koncerte je imel tudi na zelenici Centralnega parka v New Yorku, v Albert Hallu v Londonu, pred piramidami v Egiptu in pod Eifflovim stolpom v Parizu.

12 aprila 2020 je italijanski tenor, svetovna glasbena ikona, na povabilo mesta Milano in milanske katedrale nastopil v prazni milanski stolnici. Koncert, ki smo ga lahko po vsem svetu v živo spremljali na kanalu YouTube, ima do danes že več kot 40 milijonov ogledov (https://youtu.be/huTUOek4LgU.)

Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!

V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete izključno od 31. 7. 2020 do 14. 8. 2020 na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na tistem prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol – lahko obiščete kateri koli vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic.