Prestavljena koncerta Restart Toura: Hlado pivo, Pankrti in Elvis Jackson

RESTART TOUR PANKRTI (FOTO ALEŠ ŽNIDARŠIČ)

Organizator Restart Toura obvešča, da je koncertoma, ki bi morala biti ta petek, 30. 7. v Ljubljani (Luka Basi) in v Murski Soboti (Pankrti, Hladno pivo in Elvis Jackson), zaradi nedelovanja sistema (aplikacije) za preverjanje PCT in zakonodajnih nejasnosti ob tem dodelili nova terminaTako bo Luka Basi nastopil v Ljubljani na platoju pred Halo Tivoli v četrtek, 12. 8., koncert skupin Pankrti, Hladno pivo in Elvis Jackson v Murski Soboti pa je prestavljen na petek, 10. 9. 2021.

Ker želi organizator zagotoviti varno in sproščeno druženje, ter hkrati upoštevati vse trenutne smernice, je bila to edina možnost, da se lahko organizatorji in obiskovalci ustrezno prilagodijo. Vse kupce vstopnic ob tem prosijo za razumevanje. Vse že kupljene vstopnice veljajo za nov termin dogodka. V kolikor se dogodka ne boste mogli udeležiti ob novem terminu, lahko na prodajnem mestu, kjer ste vstopnico kupili, prejmete povračilo kupnine. Prav tako želi organizator na vhodu ob vsakem koncertu zagotoviti BREZPLAČNO TESTIRANJE (ali cepljenje), kar bodo z ustreznimi institucijami lahko zagotavljali predvidoma po 1. avgustu.

RESTART TOUR – VRNIMO DOGODKE LJUDEM

Restart Tour so urbana glasbena doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo in se tekom poletja odvijajo v desetih slovenskih mestih, v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Novem Mestu, na Ptuj in v Lendavi, kjer bomo skupaj lahko videli in slišali kar 58 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja v ta slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena s slovenske in ex-yu glasbene scene, kot so Jan Plestenjak, Gibonni, Nina Pušlar, Umek, Mi2, Parni Valjak, Senidah, Saša Avsenik, Dan D, Tony Cetinski, Vlado Kreslin in mnogi drugi.

Organizator Restart Toura s tem projektom sporoča, da je po več kot letu dni koncertnega premora čas za druženje na dogodkih v živo. »Prišel je čas za »restart«. Naša velika želja je, da po več kot enoletnem premoru od koncertov, pripomoremo pri obuditvi kulture in družabnega življenja. Pred nami je čas za okrevanje in čas, da se v mesta povrne utrip, da se na ulice vrne življenje in občutek, da se ljudje ponovno lahko brezskrbno družijo. Do brezskrbnosti nas sicer loči še precej korakov, a eden prvih je zagotovo vrnitev mestnega utripa, kulture in glasbe med ljudi. Ob pomembnem okrevanju od epidemije, vedno manj obolelih in dovoljšnji precepljenosti prebivalstva, je čas, da ljudem vrnemo dogodke,« je povedal Peter Keček, direktor podjetja TEMMA-X, ki je podpisano pod organizacijo projekta.

Podjetje Temma-X so eni od pionirjev produkcijsko-koncertne industrije pri nas, podpisani pod največje koncertne in produkcijske dogodke v Sloveniji in tujini (Metalcamp, Punk Rock Holidays, Overjam Tolmin, Rumena noč Koper, resničnostni showi: Kmetija, Slovenija ima talent, X-Factor…)

Spletna stran z detajlnim programom:

https://www.restarttour.si/