Prestavljen tudi Rock And Roll Hall Of Fame 2020

Organizatorji dogodka Rock And Roll Hall Of Fame so sporočili, da je slovesnosti, ki bi se morala odvijati maja odpovedana oziroma prestavljena na konec letošnjega leta.

Virus Covid-19 ne prizanaša nikomur

Letos bi se moral Rock And Roll Hall Of Fame odvijati 2. maja v javnem avditoriju v Clevelandu (Ohio), kjer bi morali biti prisotni tudi Nine Inch Nails ter številni drugi glasbeniki. Organizatorji so se po tehtnem razmisleku zrelo odločili, da zaradi pandemije virusa Covid-19 dogodek prestavijo.

Organizatorji dogodka Rock And Roll Hall Of Fame so sporočili: ‘Zdravje in varnost naših oboževalcev in obiskovalcev je naša največja prioriteta. Glede na nedavne novice o koronavirusu in po nagovoru guvernerja Ohia Mika DeWineja glede večjega zbiranja na javnih mestih, smo sprejeli odločitev, da bomo slavnostno prireditev Rock And Roll Hall Of Fame 2020 prestavili na konec letošnjega leta.’

V svoji izjavi so še zapisali: ‘Ta teden je župan Clevelanda Frank G Jackson izdal aktivacijo civilne zaščite za izredne situacije, da bi zmanjsači vpliv, resnost in trajanje Covid-19, ko se le ta širi.’

Rock And Roll Hall Of Fame muzej za enkrat ostaja odprt, podrobnosti o prestavitvi slavnostnega dogodka pa bodo objavljene pravočasno.

Poleg Nine Inch Nails pa bodo letos v Rock And Roll Hall Of Fame sprejeti še Depeche Mode, T-Rex, The Doobie Brothers, The Notorious B.I.G. in Whitney Houston.