Podprite mlade rock izvajalce na natečaju BOB 2021

BOB 2021

Vabljeni na ogled nastopov v okviru natečaja BOB 2021, ki bo tokrat potekal preko spleta.

Letos bo glasbeni natečaj potekal preko livestreama. Med nastopi pa boste lahko na spletu glasovali za svojega favorita. Zmagovalec prejme nagrado – videospot s profesionalno ekipo. Dogodek bo razdeljen na dva večera; 19. marec in 26. marec. Facebook dogodka najdete na povezavah spodaj.

Prenos v živo bo omogočen na Facebook profilu Kluba Jedro v Medvodah.

Prvi del BOB 2021: HARD DIVISION / UNIFOX

Hard Division je 5-članska hard-rock skupina, narejena in vzgojena v Zasavju.

Unifox je rock skupina iz Ljubljane in okolice, ki je nastala leta 2019. Kljub temu, da je skupina dokaj sveža, pa ima vseh pet članov za sabo bogato zgodovino glasbenih izkušenj. V letu 2020 so naredili zamenjavo člana na kitari, zamenjali ime (prej The Flipside) in pričeli novo poglavje. Unifox so Klemen Pečnik (bas kitara), Peter Plahutnik (kitara), Blaž Grünfeld (kitara), Leo Krajnc (bobni) in Tine Zajc (vokal).

Drugi del BOB 2021: HOGMINISTER / MANIFEST

26. marca se bosta za vaše glasove borili dve skupini; Hogminister in Manifest.

Hogminister je band iz Šentjura, ki se je sestavil leta 2017, da bi igral hard rock. In to je tudi tisto, kar Miha Andrenšek (kitar), Luka Logar (vokal in kitara), Maks Ivo Moser (bas) in Filip Eisenkoler (bobni) najbolje počnejo. Zlahka pa bi jih uvrstili tudi med alternativne rokerje z rahlim priokusom progresivnega metala.

Mimo realnosti, skozi polja neprebranih romanov mečemo psu, ki grize, kost. Da se razbije potreba po fenomenih, da je katarza vsak dan bolj uresničljiva, da ljudje slišijo. Za to je in so – Manifest. Člani skupine: Gaber Bobek (kitara, vokal), Lovro Bobek (bas) in Demetej Gradišnik (bobni)