Po Gušti vs. Tomi predčasno razprodana tudi Hamo vs. Tokac

SiTi Teater 1na1

Ekskluzivna prepletanja glasbenih mojstrov ena na ena v SiTi Teatru v Ljubljani. 1NA1 je nov ekskluzivni glasbeni cikel v SiTi Teatru BTC, obisk intimnih koncertov pa je omejen na 222 glasbenih sladokuscev.

Potem ko sta otvoritveno decembrsko prepletanje hitro razprodala Gušti in Tomi M, vajo pa ponovila še z januarsko reprizo, se lahko že tedne pred izvedbama obeh nastopov, za katera v resnici nihče ne ve, kaj zares prinašata, z enakim uspehom pohvalita tudi Hamo in Tokac, frontman skupine Dan D. Dvorana res ni največja, a lepo je videti, da publika zaupa svojim glasbenim ljubljencem in se pusti presenetiti z nekoliko drugačnimi, intimnimi izvedbami sodobnih pop in rock uspešnic.

SiTi Teater 1na1

Serija 1NA1 sicer prinaša 5 parov glasbenikov, avtorjev in interpretov, ki so se morda že velikokrat srečali, a so le redko skupaj stali na odru in se pogovarjali ‘ena na ena’ o glasbi, preko glasbe. Ta cikel jim ponuja priložnost, da preko izbranih skladb obujajo spomine, menjavajo vloge, razkrivajo svoje zgodbe in glasbena pričakovanja, predvsem pa v intimnem vzdušju spregovorijo o zakulisju svoje glasbe.

Če ste se v lov na vstopnice za uvodni dve prepletanji podali prepozno, ne ponovite te napake pred naslednjimi tremi. Prihajajo še Štras & Manca Trampuš, Andrej Šifrer & Manca Berlec ter Saša Vipotnik & Aleksandra Ilijevski.

Več informacij, morebitni dodatni koncertni in nakup vstopnic:
https://www.sititeater.si/1na1/

ŠTRAS IN MANCA TRAMPUŠ
12. 2. 2020 ob 20h

Gregor Strasbergar – Štras iz MRFY in Manca Trampuš iz Koala Voice sta najbolj prepoznavna glasova nove generacije rockerskih pesnikov. Manca Trampuš je s Koala Voice na novo postavila pravila ženskega rock vokala pri nas ter se pri 23 letih lahko pohvali s štirimi izdanimi albumi in več kot 100 koncerti, 25-letni Štras pa je lani z MRFY izdal dolgometražni prvenec Story in prejel zlato piščal za novince leta. Na Štrasu in Manci stoji novi koncertni rock.

ANDREJ ŠIFRER IN MANCA BERLEC
12. 3. 2020 ob 20h

Andrej Šifrer je prvo skladbo posnel leta 1975, 21 let pozneje se je Manca Berlec šele rodila. Tokrat si bosta oder delila avtor številnih že ponarodelih popevk s skoraj 50 leti glasbenih izkušenj, ter čisto svež glas na sceni, ki svojo glasbo popestri s kitaro, looperjem in kazoojem, pa tudi z diatonično in klavirsko harmoniko, ukelelejm in klavirjem. Kadilka in ljubitelj šankov tokrat skupaj na gledališkem odru.

SAŠA VIPOTNIK IN ALEKSANDRA ILIJEVSKI
27. 5. 2020 ob 20.30

Najbolj nežna, najbolj žametna, najbolj plišasta glasova pri nas. Saša Vipotnik – Neomi in Aleksandra Ilijevski iz skupine Pliš sta vokalistki in avtorici, ki božata dušo in z glasbo odkrivata najbolj delikatne vidike ljubezni. Saša Vipotnik je s skupino Neomi svoj prvi album izdala leta 2011, Aleksandra Ilijevski pa svojo prvo pesem s skupino Pliš leto dni pozneje. V 2020 sta prvič skupaj v 1na1