Pevka skupine Brass Against uprizorila nepričakovan “podvig”

Pevka skupine Brass Against uprizorila nepričakovan "podvig"
Sophia Urista - foto: Arturo Holmes, Getty Images

Brass Against so v petek, 12. novembra na festivalu Welcome to Rockville uprizorili nepričakovan “podvig”, ki recimo temu, morda ni ravno primeren za vsak želodec.

Frontmanka Sophia Urista je namreč med nastopom na odru polulala nekega oboževalca. Ko je pela pesem skupine Rage Against the MachineWake Up“, je Urista stopila nad oboževalca, ki je ležal na odru z obrazom obrnjenim navzgor, si slekla hlače in sprožila močan curek na obraz oboževalca.

Če niste seznanjeni, kdo so Brass Against, naj vam povemo, da rock kolektiv ustvarja trobilne različice pesmi skupin Tool, Rage Against the Machine, Soundgarden, Black Sabbath in mnogih drugih.

Kakorkoli že, navzoči oboževalec je tako iz neznanih razlogov dobil tako imenovano zlato prho. Ko je Urista spustila svoj curek na oboževalca, se je zdelo, da je tip celo užival, medtem pa je množica popolnoma ponorela, ko je videla kakšen zaključek koncerta je pripravila pevka. Medtem pa so preostali člani skupine nadaljevali z igranjem, kot da je bilo vse normalno, Urista pa je le še ponavljala stavek iz besedila Zacka de la Rocha “I think I heard a shot”. Ja, res je bil to “strel”…

Če si res želite ogledati posnetek dogajanja, si oglejte video na koncu prispevka.

Brass Against so na Twitterju dejali, da je bil ta podvig nepričakovan:


Naslednje leto se skupina Brass Against odpravlja na turnejo po Evropi z legendarnimi Tool. Če se boste morda udeležili koncerta in boste v prvi vrsti, ne pozabite na palerino…