Paul Stanley spregovoril o biografskem filmu skupine KISS

Paul Stanley je navdušen nad Plantom.
Paul Stanley je navdušen nad Plantom.

Paul Stanley se je nedavno mudil kot gost v oddaji Download, ki jo vodi Kylie Olsson. Pogovarjala sta se predvsem o prihajajočem biografskem filmu zasedbe KISSShout It Out Loud‘.

Biografija ‘Shout It Out Loud’ pod okriljem Netflixa

Zanimanje za biografijo je pokazalo Netflix, na katerem bo film tudi predvajan. Za režijo bo poskrbel Joachim Rønning, norveški filmski ustvarjalec, katerega zasluge so ‘Kon-Tiki’, ‘Maleficent: Mistress Of Evil’ in ‘Pirates Of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’. Scenarij je napisal Ole Sanders.

Paul Stanley je dejal: ‘Zagotovo se bo zgodilo. In resnično bo zanimivo. Skripta je bila odlična. In res smo čakali, dokler se nismo počutili prijetno. Poglejte, to je enkratna priložnost, da to storiš. Tega raje ne bi naredil, kot da bi to naredil na pol ali slabo. Naš režiser je odličen. Naredil je ‘Maleficent 2′. Zna snemati filme. Mora biti odličen. Kasting se še ni začel. A tudi to bo zanimivo.’

Na vprašanje, kateri igralec naj odigra prav njega pa je Stanley odvrnil: ‘To vam bom povedal: za natančnost igranja vloge gledamo igralce v zgodnjih dvajsetih letih. Iskreno, ne poznajo veliko mladih igralcev. Ko ljudje dobijo tovrstna vprašanja, bodo rekli: oh, Brad Pitt, ali pa to ali ono. No, ti fantje so stari od 50 do 60 let, torej govorite o drugi generaciji igralcev. Vsekakor pa bom tam in zanimivo bo gledati, kako me igra nekdo drug. Zanimivo bo videti kdo sem. Mislim, da se bom veliko naučil o njihovem dojemanju mene glede na to, koga bodo gostili.’

Biografski film ‘Shout It Out Loud‘ bo nastal ob tesnem sodelovanju Stanleyja in Gene Simmonsa. Prvotni načrti so bili, da bodo s snemanjem filma zaključili že 17. julija 2021 v New York Cityju, a zaradi pandemije koronavirusa, se je vse skupaj precej zavleklo. S snemanjem bodo predvidoma zaključili prihodnje leto.