Parni Valjak na škofjeloškem gradu

Aki Rahimovski, pevec skupine Parni Valjak. (FOTO: Špela Macuh)
Aki Rahimovski, pevec skupine Parni Valjak. (FOTO: Špela Macuh)

Ena izmed najpopularnejših pop-rock skupin nekdanje Jugoslavije PARNI VALJAK, bo 31. avgusta v sklopu festivala PISANA LOKA prvič po 20 letih nastopila v Škofji Loki.

 

Pevec Aki Rahimovski uspešno prestal zdravstvene težave

To bo tudi prvi koncert v Sloveniji po odpovedani turneji zaradi zdravstvenih zapletov pevca Akija Rahimovskega. Koncert, ki se bo zgodil na idilični lokaciji vrta škofjeloškega gradu, bo postregel z bogatim programom, ki bo vključeval njihove največje uspešnice ‘Ugasi me’, ‘Zagreb ima isti pozivni’, ‘U prolazu’, ‘Sve još miriše na nju’, ‘Zastave’, ‘Samo da znaš’ in mnoge druge.

Parni Valjak po 20ih letih v Škofji Loki (Foto: Facebook)
Parni Valjak po 20ih letih v Škofji Loki (Foto: Facebook)

Samo letos je skupina na hrvaških glasbenih nagradah Porin, prejela kar tri nagrade in sicer Porin za najboljši live album ‘Live in Pula‘, Porina za naj produkcijo ‘Live in Pula’ in Porina za najboljšo izvedbo z vokalom. Po razprodanih koncertih v Areni Pula, Splitskem Spaladiumu, Varaždinski Areni, Ljubljanskih Stožicah ter več kot 40 letni karieri so še vedno polni energije, zanosa in noro zaljubljeni v svojo zvesto publiko.

Parni Valjak so v svoji karieri izdali več kot 15 studijskih albumov, 5 albumov v živo, številne kompilacije, prejeli so ogromno število glasbenih nagrad, napolnili največja koncertna prizorišča nekdanje Jugoslavije, med drugim tudi dvakrat Areno Stožice in svojim skladbami neštetokrat zasedli lestvice najbolj poslušanih radijskih postaj. Poleg Parnega Valjka bodo oder Škofjeloškega gradu zasedli še domači glasbeni izvajalci.

Predprodaja vstopnic:
Prodajna mesta mojekarte.si (OMW, PETROL, LOGO, 3DVA TRAFIKE, ALPETOUR, KIOSK DELO PRODAJA, KOMPAS, M-HOLIDAYS) in preko spleta na mojekarte.si.

Cena vstopnic:
Early Bird do 1.8. – 19,90€
Redna Cena od 1.8.-30.8. – 24,90€
Na dan dogodka – 29,90€