Papa Roach z novim videom ‘Ego Trip’

Skupina Papa Roach (FOTO: Papa Roach Facebook)
Skupina Papa Roach (FOTO: Papa Roach Facebook)

Kalifornijski rockerji Papa Roach so izdali nov video za skladbo ‘Ego Trip‘. Istoimenski album bo izšel aprila pod okriljem glasbene založbe New Noize Records in ADA Worldwide.

Na kratko o videu ‘Ego Trip’

Za režijo videa je poskrbel Bryson Roatch, o posnetku pa so Papa Roach povedali: ‘Na začetku leta smo obiskali legendarno House Of Vans v Mexico Cityju in povabili oboževalce, da pridejo noret z nami na prosti dan, da bi posneli video za naslovno pesem ‘Ego Trip‘. Energija je bila resnično navdihujoča za vse! Hvala, Mehika. Radi te imamo! Viva La Cucaracha.’

Papa Roach se bodo naslednje leto odpravili tudi na evropsko turnejo, najprej se bodo ustavili v Angliji, nato pa bodo sledili še nastopi na poletnih festivalih po Evropi, točni datumi pa bodo še objavljeni.

Album je nastal v času popolnega zaprtja. Leta 2020 so se fantje namreč dobili v Temeculi v Kaliforniji in najeli vilo. Vse skupaj se je začelo kot pobeg in vaja za ohranjanje ustvarjalnosti, vse skupaj pa je hitro preraslo v nekaj večjega. Fantje pravijo, da je album namenski, provokativen a še vedno na meji med samozavestnim in predrznim.