Ozzy Osbourne z novim videom ‘Ordinary Man’

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne (Foto: metalinjection.net)

Ozzy Osbourne ima zadnje čase številne zdravstvene težave, a to ne pomeni, da 71- letni glasbenik počiva, ravno nasprotno. Te dni je namreč izdal nov video za skladbo ‘Ordinary Man‘.

 

Video, poln spominov

V videu Ozzy gleda filmski kolut, ki prikazuje posnetke njegovega osebnega življenja, samostojne kariere in z Black Sabbath-i, vključeni pa so tudi posnetki njegovega rojstnega mesta Birmingham. Vključeni so tudi posnetki njegove nesreče iz leta 2003 ter iz MTV-jeve oddaje The Osbournes.

Za režijo videa je poskrbel Stephen Lee Carr, kot producenti pa so se podpisali njegova žena in managerka Sharon Osbourne, sin Jack Osbourne, Peter Glowski, R. Greg Johnston in Carr. Pri sami skladbi pa kot gost na vokalu sodeluje tudi sir Elton John, ki je odigral tudi klavirski del v skladbi.

Glede sodelovanja z Eltonom pa je Ozzy povedal:‘Vse se je sestavilo skupaj. Ko sem pisal ‘Ordinary Man’, me je spomnila na staro Eltonovo skladbo, zato sem Shreno dejal: zanima me, če bi pel to skladbo? Vprašali smo in poglej, strinjal se je ter odpel in odigral klavir za skladbo.’

27. maja bi Ozzy moral začeti s turnejo No More Tours 2 v Atlanti, a bo takrat raje odšel na zdravljene Parkinsonove bolezni v Švico, zaradi česar je tudi prestavil turnejo po Ameriki, medtem, ko so evropski datumi turneje za enkrat se nespremenjeni.

21. februarja pa je princ teme izdal tudi nov, že dvanajsti studijski album ‘Ordinary Man‘.