Ozzy Osbourne še ni pripravljen mikrofona ‘obesiti na klin’

Ozzy Osbourne ima zadnje čase številne zdravstvene težave, ki ga vedno znova prisilijo, da odpove že napovedane turneje, a ne glede na vse, princ teme pravi, da še ni pripravljen obesiti mikrofona na klin in v resnici komaj čaka, da se vrne na koncertne odre.

 

Najboljše zdravilo mu je občinstvo

27. maja bi Ozzy moral začeti s turnejo No More Tours 2 v Atlanti, a je turnejo zaradi Parkinsonove bolezni pred časom že odpovedal. Takrat naj bi namreč odštel na zdravljenje v Švico.

Nedavno pa sta bila Ozzy in njegova žena Sharon Osbourne gosta v oddaji Good Morning Britain, kjer sta se dotaknila različnih tematik.

Ozzy je med drugim dejal: ‘Moja želja je, da se vrnem na oder. Nisem še pripravljen mikrofona obesiti na klin – to je tisto, za kar živim. Vadim, kolikor zmorem: imam trenerja, izvajam pilates. Najboljše zdravilo, ki ga lahko prejmem, pa je pred občinstvom, kar trenutno lomi moje srce.’

Glede o odločitvi vrnitve na oder pa je povedal: ‘Kmalu bom gor. To morem reči, ker boste zdaj dejali: kaj boš storil, če znova ne boš sposoben? To ni opcija. To je edina stvar, ki jo počnem že celo življenje. To je edina stvar, ki sem si jo kadarkoli želel in to je edina stvar, o kateri sem prepričan.’

Kljub bolezni pa nekdanji pevec zasedbe Black Sabbath ne počiva, 21. februarja je namreč izdal nov, že dvanajsti studijski album ‘Ordinary Man‘, ki pa se je že uvrstil na lestvico v Veliki Britaniji in Ameriki.