Ozzy Osbourne ne načrtuje slovesa

Ozzy Osbourne (FOTO: SelectSpecs)
Ozzy Osbourne (FOTO: SelectSpecs)

Navkljub dejstvu, da so od najave njegovega slovesa s koncertnih odrov minila že skoraj 3 leta, Ozzy ne načrtuje upokojitve. Osbourne je v nedavnem intervjuju za britanski Mirror povedal:

Veste, kdaj se bom upokojil? Ko slišim, kako bodo pribijali pokrov na mojo krsto. Pa še potem bo sledil dodatek. Jaz sem princ teme. Občutek, kako občinstvo skače, je to boljši od orgazma. To je najboljša ljubezenska afera v mojem življenju. Počaščen sem, da me ljudje še vedno želijo videti v živo.

Ozzy, Sharon in Jack Osbourne so v nedavnem intervjuju za Rolling Stone razkril, da je v delu biografski film o Ozzyjevi samostojni karieri in življenju. Kot je povedal Jack, naj bi bil projekt v zelo zgodnji fazi:

Projekt bo pokrival očetovo solo kariero in njegovo življenje s Sharon Osbourne. Našli smo pisca, ki nam bo pomagal zajeti Ozzyjevo zgodbo med letoma 1979 in 1996. Projekt je aktiven, vendar v zelo zgodnji fazi. Več vam ne smem razkriti.

Ozzy je v sklopu istega intervjuja povedal:

Kolikor razumem zadevo, gre za projekt, ki bo pokrival naju s Sharon, najin odnos. Kako sva se spoznala, zaljubila in poročila. Ona je moja druga polovica. Skupaj sva odrasla. Pred kratkim sva praznovala 38. obletnico poroke.

Sharon je pri tem še dodala:

Upam, da bo šlo za zgodbo, kjer bo vsak našel nekaj zase. Za ogled filma ni potrebno, da ste Ozzyjev oboževalec, saj bo šlo za zgodbo o preživetju. Za zgodbo o človeku, ki se je ne glede na ovire, ki mu jih je navrglo življenje, vsakič pobral in korakal dalje. Za razliko od Bohemian Rhapsody bo film veliko bolj resničen, saj nočemo narediti filma za otroke.

Čeprav Ozzyja zadnje čase pestijo zdravstvene težave, ki naj bi se, kot je pred kratkim razkrila Sharon Osbourne, izboljševale iz dneva v dan, naj bi slednji delal tudi na novem albumu, ki bo nasledil Ordinary Man (2020).