ORTO odslej snemalni studio, prvi TOMCAT

Skupina Tomcat
Skupina Tomcat

Ljubljanski hardrockerji Tomcat pripravljajo novo ploščo. Po dobro sprejetih ploščah ‘Bits N’Pieces’ in ‘Something’s coming on wrong’, prihaja nadaljevanje in nadgradnja avtorskega ustvarjanja.

Orto bar postal tudi snemalni studio

Poleg novega paketa desetih rockovskih himn, bodo Tomcat soustvarili nov mejnik v slovenskem rocku. Kot prvi bodo svoj glasbeni material posneli v kultnem ljubljanskem klubu Orto. Namenu in okoliščinam primerno bo tudi studijska plošča nosila naslov ‘Orto’.

‘Orto je kultno prizorišče najboljših trenutkov rokenrola v Sloveniji!’ se odgovornosti zavedajo ljubljanski rockerji in upajo, da bo snemanje, s katerim pričnejo v začetku prihajajočega leta, potekalo gladko in uspešno. ‘Smo le prvi’ se šalijo in zavedajo odgovornosti Domen ŽbunIzzy ArmstrongAnže Bizjak Bizi in Šujo.

Tomcat bodo tokrat tudi prvič prepevali v slovenskem jeziku. ‘Moramo priznati, da je ustvarjanje rokenrola s slovenskim besedilom izziv, a glasbeniku pušča tudi ogromno neraziskanega ustvarjalnega prostora, kar pa je lahko samo prednost!’ so navdahnjeni. Dodajajo, da jim idej ‘itak ne manjka’ in da bo plošča predvsem glasna doza pravega rokenrola.