Opća Opasnost z rock albumom leta marca v Cvetličarni

Skupina Opća opasnost (FOTO: Opća opasnost Facebook)
Skupina Opća opasnost (FOTO: Opća opasnost Facebook)

Mojstri kitarskih balad nam bodo na samostojnem koncertu predstavili svoj zadnji studijski izdelek ‘Karta do prošlosti‘, ki je izšel pri Croatia Records in je bil na Hrvaškem imenovan za rock album leta 2019!

 

Poleg novega albuma boste lahko slišali tudi številne uspešnice

Ena najboljših hrvaških rock zasedb, Opća Opasnost, bo 14. marca nastopila v ljubljanski Cvetličarni. Oboževalcem se tako ponuja idealna priložnost, da lahko v živo slišijo skladbe z zadnjega albuma ‘Karta do prošlosti‘, pa tudi uspešnice, kot so ‘Jednom kad noć’, ‘Treba mi nešto jače od sna’, ‘Uzalud sunce sja’ in številne druge, ki so zasedbi priskrbele status kultnega benda.

Pero Galić, Slaven Živanović Žiža, Vlado Soljačić Sojka, Josip Kamenski Kameni, Igor Kolić in Branimir Jovanovac Bani je šesterica, znana po odličnih koncertih na Hrvaškem in v regiji, ki bo zagotovo poskrbela tudi za nepozaben večer vseh obiskovalcev marčevskega koncerta v Cvetličarni.

Opća Opasnost je z odličnimi pesmimi, srditim zvokom in šarmom presegla meje Hrvaške ter s svetlobno hitrostjo premagala celo tiste, ki niso zvesti spremljevalci rock glasbe. Skupina nas nenehno opominja, zakaj njihov uspeh traja že več kot 25 let, vsak njihov singl in album pa tako publika, kot tudi kritiki pozdravijo z velikim navdušenjem.

Opća Opasnost z razlogom velja za enega najboljših izvajalcev v živo. Pesmi, kot so ‘Jednom kad noć’, ‘Opća Opasnost’, ‘Nenapisana stranica’, ‘Tvoje ime čuvam’, ‘Da je bog dao’ in ‘Uzalud sunce sja’ so vpisane v antologijo hrvaške rock glasbe.

Skupina je za svoje dosežke prejela tudi mnogo nagrad, med katerimi zagotovo izstopa najprestižnejša hrvaška glasbena nagrada Porin.

Leto 2019 pa je zaznamoval nov studijski album ‘Karta do prošlosti‘, ki je bil na Hrvaškem imenovan za rock album leta 2019. Album zajema uspešnice ‘Kriva si’, ‘Gubim tlo pod nogama’, ‘Da je Bog dao’, ‘Pakleni vozači feat. Atomsko sklonište’ in ‘Karta do prošlosti’.

Vstopnice za koncert v Cvetličarni so na voljo TUKAJ.