Nova objava nastopajočih na MetalDays 2018!

Metal Days 2018 - seznam nastopajočih.
Metal Days 2018 - seznam nastopajočih.

Tolmin se bo tudi letos za teden dni preobrazil v pravi raj za ljubitelje težkometalne glasbe. Šesta edicija poletnega glasbenega festivala MetalDays 2018, ki bo potekal med 22. in 28. julijem 2018 na Sotočju v Tolminu, bo zopet postregla z pestrim naborom nastopajočih glasbenih skupin.

 

Organizator bo tudi tokrat poskrbel za pester nabor nastopajočih

Na festival prihajajo velika imena metala, kot so Behemoth, Children of Bodom, Eluveitie, Accept, Hatebreed, Alestorm, Metal Allegiance, Canibal Corpse, Municipal Waste, Ensiferum, Epica in drugi. Več kot 110 nastopajočih se bo tudi tokrat predstavilo na treh odrih.

Najljubša počitniška izbira za ljubitelje težkih zvokov, festival MetalDays, v Tolmin vsako leto privabi 12.000 obiskovalcev na dan tako iz Slovenije kot iz celotne Evrope, vse več pa je obiskovalcev tudi iz drugih koncev sveta. Tokratna edicija enega od največjih festivalov pri nas, bo postregla z bogatim in raznolikim line-upom.

Nastopili bodo tudi Accept.
Nastopili bodo tudi Accept.

Za težke zvoke v objemu narave, med dvema osvežujočima rekama, bo ‘poskrbelo’ več kot 110 nastopajočih bandov, med katerimi velja omeniti veterane Accept, finske folk metal zvezde Ensiferum, produkt dežele vzhajajočega sonca, skupino Loudness, švicarske thrash metalce Coroner in mnoge druge, danes pa je organizator najavil še prihod kontroverznih Behemoth, finskih umetnikov Children of Bodom, zvezde Metal Allegiance, švicarskih folk metalcev Eluveitie, nemškega umetniškega dua Mantar in ženske metal zasedbe Sisters of Suffocation.

Celoten seznam nastopajočih je na voljo na spletni strani festivala. Seznam pa še ni dokončen, organizator obljublja nove objave glasbenih skupin v prihodnjih tednih.

Kot smo vajeni že iz prejšnjih edicij festivala, bo organizator poskrbel tudi za pester in raznolik nabor hrane in pijače ter za pestro ob-festivalsko dogajanje.

Vstopnice so na voljo preko sistema Eventim, na vseh Petrolovih bencinskih črpalkah, preko spletne trgovine MH Shop in OnParole.