Nov datum koncerta Andrea Bocellija je 8. oktober 2022

Andrea Bocelli (Foto: GIOVANNI-DE-SANDRE)

Zaradi aktualnih zdravstvenih razmer pandemije COVID-19, trenutnega omejevanja prireditev in omejenega števila obiskovalcev v zaprtih prostorih mora Star produkcija, ki sledi navodilom slovenskih pristojnih organov, z globokim obžalovanjem ponovno prestaviti koncert Andrea Bocellija, ki bi moral biti 20. novembra 2021 v Areni Stožice. Koncert bo 8. oktobra 2022.

Že kupljene vstopnice veljajo za oktobrski koncert. Star produkcija in Eventim SI pozivata kupce, da obdržite vstopnice za nadomestni termin in tako podprete prihodnost koncertnega, kulturnega ter športnega dogajanja v Sloveniji in tujini. Vsi imetniki vstopnic, ki se tega koncerta ne nameravate udeležiti, lahko vstopnice vrnete izključno od 10. 11. do 30. 11. 2021.

Andrea Bocelli

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci na naslov info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna mora biti črtna koda). Povračilo kupnine bo izvedeno na enak način, kot je bil izveden nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Tisti, ki ste vstopnice kupili na prodajnih mestih, jih prinesite na isto prodajno mesto. Vrnete lahko le originalne vstopnice. Povračilo kupnine je možno le na tistem prodajnem mestu, kjer ste dejansko opravili nakup. Izjema je prodajno mesto Petrol. Če ste vstopnice kupili pri njih, jih lahko vrnete na katerikoli Petrolov bencinski servis. Prodajno mesto nam bo poslalo vaš zahtevek za preklic vstopnic.

Star produkcija bo cenjeno občinstvo še naprej obveščala o vseh aktualnih informacijah.