Nepozabnih Nininih 15 – še enkrat!

Nina Pušlar (foto: Matic Kremžar)

Zaradi odličnega odziva in številnih povpraševanj zamudnikov, si bo mogoče jubilejni koncert Nine Pušlar z Bleda ogledati še enkrat, v posnetku – 6. marca ob 20.00 na Optimisti.si. Na radie pa ob tem prihaja nova živa izvedba hita ‘Za naju’, ki je bila premierno izvedena v nedeljo.

“Uau! Hvala za vaše lepe misli, odzive in sporočila, ki mi jih pošiljate od nedelje! Čez 1.000 komentarjev se je zvrstilo že med samim koncertom in lepo jih je bilo brati. Nekateri ste bili z nami v živo celo na zaslonu, z nekaterimi smo klepetali pred in po nastopu … Napolnili ste moje srce , hvala vam za to!”
Nina Pušlar

“Vesela sem, da sem lahko na najlepši možen način obeležila svojih prvih 15 let glasbene poti. Bil je lep večer, občutki so krasni, odzivi in vse lepe misli še kar prihajajo in to je zame največje darilo. Prav zaradi odličnih odzivov in številnih povpraševanj tistih, ki si koncerta niso utegnili pogledati ali bi si ga želeli še enkrat, smo se odločili, da jim ponudimo še eno možnost, in sicer 6. marca ob 20h. Še enkrat hvala vsem, ki ste bili ali pa še boste z nami,”sporoča Nina Pušlar, ki še vedno zbira vtise po mesecu priprav in odlični izvedbi nedeljskega nastopa, ki so ga ob tisočih oboževalcev gledali in javno pohvalili tudi številni glasbeni kolegi in drugi poznavalci.

Jubilejni koncert je Nina minulo nedeljo, ob spremljavi 8-članskega benda in nekajkrat tolikšne tehnične ekipe, izvedla z ene najbolj ikoničnih slovenskih turističnih točk. Izbira Grand Hotela Toplice ni bila naključna, saj je tam že posnela videospot za novo verzijo pesmiNi ona’, ki ga je decembra predstavila ob 15-letnici zmage na Bitki talentov. V koncertu se je sprehodila čez tri scene, v eni od njih pa se ji je v duetu ‘Mimogrede’ pridružil tudi soigralec iz muzikala ‘Cvetje v jeseni’Matjaž Robavs.

Več informacij o koncertu in vstopnicah
je na voljo na www.ninapuslar.com.

Da pa bo ponovitev koncerta pred dnevom žena lažje pričakati, je Nina danes na vse radijske postaje poslala tudi živo izvedbo pesmi ‘Za naju’, v aranžmaju, ki ste ga lahko slišali le na nedeljskem koncetu. V sveže koncertne verzije je s svojimi glasbeniki preoblekla tudi druge velike uspešnice.