Neno Belan & Fiumens glavni gosti na Šalati v Zagrebu!

Med glavnimi nastopajočimi bo tudi Neno Belan.
Med glavnimi nastopajočimi bo tudi Neno Belan.

Neno Belan & Fiumens bodo na velikem open air koncertom v Zagrebu, 9. junija pod zvezdnatim nebom pripravili uvod v dolgo, vroče poletje! Znani so gosti velikega koncertnega spektakla!

 

Znani glasbeni gosti

Prvi glasbeni gost je Gibonni – z Belanom ga druži dolgoletno prijateljstvo, tako Gibonni kot Belan imata še eno skupno točko – povezuje ju kantavtorska fascinacija nad Dalmacijo in Mediteranom nasploh. Na koncertu se bodo Belanu pridružili še legendarni hrvaški rockerji Opća Opasnost. Posebno presenečenje večera bo tudi Nikolina Belan, hčerka Nena Belana, ki bo z očetom nastopila prvič.

Nastopila bo tudi njegova hči.
Nastopila bo tudi njegova hči.

Oboževalce brezčasnih melodij bo pričakal vrhunski glasbeni šov, ki bo produkcijsko predstavljal nadaljevanje zelo uspešne koncertne zgodbe iz Doma Sportova. Za scenski del koncertne produkcije bo ponovno zadolžena režiserka Nina Kleflin.

V topli junijski noči nas bodo Neno Belan & Fiumens popeljali na nepozabno potovanje po oceanu starih in novih melodij: ‘Pričaj mi o ljubavi’, ‘Ostani uz mene’, ‘Vino noći’, ‘Rijeka snova’, ‘Stojim na kantunu’, ‘Dotakni me usnama’, ‘Sunny day’ je le nekaj znanih naslovov. Neno Bean vas bo osvojil še z novimi singli, zadnji v vrsti je  ‘ Zvijezda moga sna’, ki je po nastopu  na festivalu šansonov v Šibeniku osvojil hrvaški radijski eter in vrhove radijskih lestvic.