Neisha vas bo grela s skladbo ‘Neko drugo tisočletje’

Neisha
Neisha

Pred vami je zadnji uradni singl z aktualnega Neishinega albuma ‘Vrhovi‘. ‘Neko drugo tisočletje‘ je še ena izmed Neishinih čustvenih, zrelih balad, ki nas bo grela to zimo.

O skladbi ‘Neko drugo tisočletje’

Gre za prelepo skladbo izpod peresa avtorskega dvojca Jerneja Dirnbeka in Neishe, za slednjo pa je to ‘ena, močnejših sporočilnih in zelo globokih, intimnih pesmi.’ Njen podrobnejši vpogled v razumevanje pesmi pravi, da je ‘hrepenenje med besedami prepleteno z akustičnim glasbenim pop bluesy jazzy minimalnim aranžmajem, tako da je v ospredju res gola emocija, dinamika in sporočilo pesmi.’

Videospot za skladbo je tudi tokrat posnel Marko Maag, na snemanje pa se je ekipa odpravila v objem sončnega Zagreba. ‘Nič kiča nisem hotela, nič, le estetsko vizualijo, ki podpira sporočilo … naj govori glasba,’ je o idejni zasnovi za vizualno podobo skladbe povedala Neisha.

Neko drugo tisočletje pa se imenuje tudi Neishin novembrski ljubljanski koncert za katerega obljublja, da bo res nekaj posebnega in vabi, da to drugo tisočletje v njeni družbi doživite v živo.