Nash premierno predstavlja novi singel “Changes”

Nash (Foto: PROMO)

Vroča novica na slovenski glasbeni sceni! Rock skupina Nash, ki domuje v samem srcu Slovenije, pripravlja veliko presenečenje za svoje oboževalce. Singel “Changes” napoveduje glasbeni preporod, ki ga prinaša njihov prihajajoči album z enakim naslovom. Skladba ne le da odraža njihov edinstven zvok, temveč tudi sporočilo o sprejemanju in rasti v obrazu sprememb.

“Changes” izvira iz glavne misli, da je sprejemanje sprememb pogosto izzivno, vendar sčasoma postane jasno, da so bile te spremembe nujne za naš osebni razvoj. Skupina je želela to sporočilo prenesti skozi svojo glasbo in s tem spodbuditi poslušalce, da sprejmejo spremembe v svojem življenju z odprtim srcem.

Skupino sestavljajo:

Nejc Ušlakar: Vokal in kitara

Miha Petrovič: Bobni

Matej Sušnik: Kitara

Amadei Šaršanski: Bas

Proces ustvarjanja glasbenega videa za “Changes” je bil preprost, a učinkovit.

Videospot je nastal v studiu Beartracks v Kočevju, kjer je skupina snemala tudi skladbo. Skupina je želela zajeti čar snemanja in dodati nekaj nostalgičnega pridiha, zato so v videospot vključili tudi posnetke iz starih VHS kaset. S tem so ustvarili vizualno izkušnjo, ki dopolnjuje močno sporočilo skladbe. Za produkcijo videa je poskrbel Matej Grginič.

Glasbeni producent skupine Nash je Žarko Pak, ki je s svojim izkušenim pristopom prispeval k ustvarjanju edinstvenega zvoka skladbe “Changes”. Tine Janžek pa je poskrbel za mix-ing in mastering skladbe.

Spremljajte Nash na njihovi glasbeni poti in bodite obveščeni o vseh novostih tako na družbenih omrežjih kot na njihovi uradni spletni strani. Pripravite se na glasbeno potovanje, ki bo prevzelo vaše čute.